Prosím o radu.
Už dlhšiu dobu ma štve, že tento kryt sa dá vybrať aj bez odomknutia ale posledne sa mi stalo že som ho dokonca stratil v teréne. Nakoniec som ho našiel ale teraz hľadám riešenie. V touratech katalógu som nato našiel taký kúsok plechu funguje to ? Po prípade nemáte to niekto nahodené na moto ako to ma vyzerať v akcii? Ak by niekto našiel nejaký výkres alebo náčrt s rozmermi by ma potešil asi najviac.
Bohužel i přes tohle všechno stále mužu otevřít dekl bez klíče ale nikdy mi ještě nevypadl. Pro jistotu to mám ale přidělaný provázkem . Je to jen můj pocit ale já mám celý ty plasty poměrně daleko od sebe, takže tam je dost velká mezera mezi deklem a těmy plasty, ale podotýkám, že předchozí majitel zohýbal podsedlový rám, který se následně rovnal, tak třeba je to jen problém můj a tobě to pomůže. Můžes se optat ještě člena http://bmwgs.cz/p...lookup=357 zdali mu to funguje. Nechal jsem dělat dvě výztuhy a jednu jsem mu potom prodával.
vypadávanie zamykacieho kytu nad otváranim sedadla
Přidané 21.08.2013 18:59
mám jej doma ten plast, ale bez zámku.... Ztráta je uplně normální věc, nejsi první ani poslední, jo jinak mám na model 2001
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
vypadávanie zamykacieho kytu nad otváranim sedadla
Přidané 21.08.2013 21:44
No ta cena je reálná, u toho 2001 typu je myslím novej za 1300 bez zámečku... ale kecal bych...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...