ahoj, koupil jsem od jezka novy vypousteci sroub a kdyz jsem ho namontoval, tak mi olej protyka. Puvodni sroub byl klasickej 6tihran bez tesneni, ale novej je na imbus. Vypada trosku jinak, tak nevim, jestli tam mam dat tesneni nebo je chyba nekde jinde. Jinak podle cisla to co mi dodal jezek sedi podle manualu.
Neresil to uz nekdo?
Takze nedal... Hele, je to z hliniku a kdyz se dotahne, tak - tim, ze je mekky - uzpusobi tvar. Mozna na starem sroubu je a je slisovany, treba jsi ho prehledl...
nebo při vyndání vypadl.. jednu dobu tam hodně lidi dávali nějaký italský šrouby a ty měli na šetihraný hlavě i takovou černostříbrnou samolepku.. ty jsou ale neorigo.. těsnění musíš dát vždy..
no jezku, to je presne to co tam bylo puvodne... Takze to byla replika a spravnej je ten tvuj s podlozkou...
Takze dam podlozku a je to. Myslite ze vyzihana medena bude spatna?
Já nevím ale mě přišlo, že např. u GS 1150 byla ta měděná podložka kónická... a nebo se zalisovala přitahováním šroubu - nevím každopádně originální díl předpokládám, že nebude dražší než 20-30 korun, takže bych to asi neřešil a koupil to co tam má být a nemusel řešit, zda je podložka žíhaná nebo ne, nebo Cu nebo Al... atd...