Pozdrav všem. Potřebuji poradit, před nedávnem jsem se stal majitel vysněné motorky 1150 Gs. Mám ujeto prvních cca 1500kmpo českých krajích a pomalu si zvykám. Přesedlal jsem s klasiky Hondy 750 CB. Motorka má předělané sedlo typ Adventure. Drahá polovička má však po 100km jízdy problém s posezem. Chtěl bych Vás proto zeptat, je problém s montáží původního sedla , že bych si jej při jízdě se spolujezdcem přehodil ?! Nemáte někdo volné původní sedlo k odprodeji, nebo mi případně poradit kde ušijí sedlo. Děkuji za radu, případně nabídku.
Mno, pošlu ti emailem fotky mých sedaček, a ty mě naoplátku tvojí. Pak se můžeme eventuelně domluvit na výměně a podmínkách... co ty na to?...Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
tušim že na adventurácký sedlo je třeba i adventuráckej podsedlák, že to nejde jen tak vyměnit za klasický GS sedla, jesli to máš teda opravdu sedlo z adventury
In pivo veritas!
coop40 napsal:
Pozdrav všem. Potřebuji poradit, před nedávnem jsem se stal majitel vysněné motorky 1150 Gs. Mám ujeto prvních cca 1500kmpo českých krajích a pomalu si zvykám. Přesedlal jsem s klasiky Hondy 750 CB. Motorka má předělané sedlo typ Adventure. Drahá polovička má však po 100km jízdy problém s posezem. Chtěl bych Vás proto zeptat, je problém s montáží původního sedla , že bych si jej při jízdě se spolujezdcem přehodil ?! Nemáte někdo volné původní sedlo k odprodeji, nebo mi případně poradit kde ušijí sedlo. Děkuji za radu, případně nabídku.
To ADV sedlo má iné uchytenie (ten zadný hlinikovy odliatok), ak ti nevyhovuje, skus sa dohodnut s niekym kto ma standardne sedlo a zamente si ho, priamo z motorky na motorku to mas najjednoduchsie, podsedlovka je u 1150 a 1150 ADV rovnaká a menit mozes asi aj s 1100vkou.
Pokud by jsi to chtěl řešit přešitím tak jedna z firem, která se tu dost řeší DDT http://www.ddtuni..., někde tu je celé vlákno.
Pak jak psal Marek HK je možnost dokoupit od TT takové rozšíření http://shop.toura...nture.html
Myslím že bys musel překopat uchycení, aby jsi mohl použít klasické GS dvoudílné sedlo...
Děkuji za reakce :-) Myslel jsem, že jen přehodím sedla ale jak jsem zjistil, tudy cesta nepovede. Zkusím sehnat tu podkovu, snad by to mohlo pomoci. Když ne tak budu muset vymýšlet dál. Kdyby jste byl někdo ochotnej ji zapůjčit na vyzkoušení / na revanš za flašku dobré slivovice/ byl bych moc vděčnej.
Ještě jednou dík za tipy.
Jaké má problémy drahá polovička? Podkova pomůže? Někdo si stěžuje, že na ADV sedle sjíždí dopředu. V tom případě přešít, např. u DDT, nebo je dražší variantou jiné sedlo, jinak tvarované, popř. gelové apod.