Ahojte,
viem, že sa to tu už riešilo. Nepodarilo sa mi však nájsť riešenia. Ide o to, že keď idem večer alebo v šere na motorke dosť vnímam to trasenie/pajtlovanie svetiel. Neviem ako to je u Vás ostatných. Niekto mi tvrdí, že mu to netrasie, iný, že len troška. Prosím o rady ako to riešiť a aké to je u Vás?
u čeho se ti to takle klepe? u avie nebo u 1150? já teda na 1150 nepozoruju nějaký velký klepaní respektive snad ani malý klepání.. spíš lamentuju že s obyč žárovkou to svítí docela prachbídně
In pivo veritas!
Sorry u R1150GS. No svieti to slabo ale este sa to aj cele trasie. Vidno to hlavne na autach predomnou a na znackach. Tak som rozmyslal ci tam nie je nieco uvolnene alebo zlomene.
a klepe se ti celej světlomet nebo jen parabola případně žárovka? zkoušel si s tim nějak verklovat na místě? jestli nemáš povolenej celej ten držák světla
In pivo veritas!
Minulu sezonu som cele svetlo podotahoval a ked prstom potlacim svetlomet tak sa hybe ale je to ramci nastavenia sklonu. Zrejme len cez pruzinu. Rozmyslam, ze to zajtra rozhodim a potom to cele skusim skontrolovat. Len neviem co tam mam haldat.