Zdravím, potřeboval bych radu.
Měnil jsem těsnění u pravého víka motoru, po výměně se netočí startér, jen zavrčí. Dotahoval jsem to momenťákem a ani když víko povolím se netočí. Kdo jste to měli rozebraný prosím o radu.
Upravil xnesd dne 25.09.2013 19:24
kola jsem vůbec nesundaval. U startéru je to kolo s dvojím ozubením č.15, to snad ani přehodit nejde. Nejdřív jsem myslel, že jsem dal špatně podložku, co je u č.13. Vypadla mi při sundavání, dal jsem jí tam podle obrázku.
Pokud to předtím fungovalo tak je jasné že doško k nějaké chybě během této opravy, ta podložka může být přeci jen špatně daná, nějaká blbina zapadená mezi zuby kol..
To zavrčení zní jak? Jen jakoby něco cvaká nebo slyšíš že se i startér snaží?
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Napadla mě taková blbost, máš přišroubovaný přívodní kabel ke startéru?
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Hele teď mě napadlo sice blbost , ale douho mě to trápilo taky. Zkus dobit baterku, už se mě kolikrát stalo že když byla slabá tak buď starter jen cvakl nebo točil těžce a motor nenaskocil ..
Taky mi po kontrole netočil starter, jakoby se zasekl.. tak jsem ho taky pro jistotu rozdělal a nakonec asi po 5. sundávání toho víka jsem přišel na to, že je to tou podložkou u č. 13. Jsi si jistý, že je správně podle obrázku? I v manualu je na to spešl warning.
Do it my way...
Brko napsal:
Taky mi po kontrole netočil starter, jakoby se zasekl.. tak jsem ho taky pro jistotu rozdělal a nakonec asi po 5. sundávání toho víka jsem přišel na to, že je to tou podložkou u č. 13. Jsi si jistý, že je správně podle obrázku? I v manualu je na to spešl warning.
Na ten manual jsem právě koukal, taky jsem s tím laboroval, teď už ji tam mám dobře. Dneska na to mrknu, dám vědět.