Nechali jsme vyvzorkovat pár kousků, co chystáme nového...
Trička z funkčního materiálu (CoolMax) s potiskem ve našem stylu a s novou R1200GSA.
Trička jsou vyrobená v ČR (tisk, šití) z originál materiálu CoolMax Active od Invisty. Úplet je dovážený z Kanady. CoolMax je látka, která od roku 1986, kdy jí na trh přinesl DuPont (resp. jeho divize, která se dnes jmenuje Invista), změnila svět sportovního oblečení. Byla a je to jedna z nejoblíbenějších látek, protože je prodyšná, velmi dobře odvádí pot od těla pomocí kapilár ve vláknu a velmi rychle schne (i na těle).
My jsme neměli v nabídce ani jedno tričko, které by bylo určené na běžné nošení z funkčních vláken a řada zákazníků se po něm ptala. Proto jsme se rozhodli, doplnit naší nabídku bavlněných triček a kompletní řady funkčního spodního prádla o výrobek, který bude také z funkčního vlákna ale půjde nosit i jen tak třeba k džínám. Relativně decentní design měl umožnit nošení i třeba do práce apod.
Dalším požadavkem bylo, aby se v designu nevyskytovala čistá bílá barva, která se zapírá a špiní nejrychleji a aby tričko bylo velmi pohodlné - volnějším střihem.
Zatím ještě není rozhodnuto o velikosti první série a tím pádem ani o ceně ale počítáme, že cena by neměla překročit 900Kč vč. DPH. Budeme schopní měnit i design (třeba různé typy motocyklů nebo verze úplně bez motorky apod) ale máme určité minimální výrobní počty. Tyhle vzorky vyšly pro představu v desetikusové sérii na cenu přes 1500Kč - vč. všech přípravných prací, grafiky atd.
Jinak tričko z CoolMaxu je naprosto v pohodě i pod GoreTex oblečení - na rozdíl od bavlny. Nehřeje tolik, jako některé jiné funkční úplety ale také mnohem méně smrdí (ačkoliv neobsahuje příměs stříbra) - např. ve srovnání s polypropylenem. Na druhou stranu má i své negativní vlastnosti - nesmí se prát při vysokých teplotách, naprosto nesnáší bělidla při praní a především je háklivější na zatrhávání nebo poškození celistvosti úpletu např. při kontaktu se suchým zipem apod. Rozhodně to není ideální materiál, se kterým by měl člověk vytahovat motorku zapadlou v křoví.
Taky tak. Styl pěkný ale coolmax na volnočasové nošení pro mě ne. Když už by mělo být z funkčního materiálu tak si ho umím představit z merina ale jinak prostě bavlna. Jo a nemusel bych tam mít zrovna novýho advika. Buď něco bez moto a nebo možnost zvolit moto na které jezdím.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Funkční tričko ve volným střihu je platný,jak dětská plínka ve volným střihu
Upravil Mr GS dne 26.10.2013 07:30
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
LukyGs napsal:
Tome, chybí ti v anketě ještě: Líbí se mi styl ale materiál ne. To by bylo třeba za mne
jj za mne taky bavlna.
at v tom clovek nevypada jak kdyz vyleze ze sjezdovky.
misto ADV bych si prosim pral ukrizovanyho slíma
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarys napsal:
Mě se líbí ten design a jestli je funkční nebo není je mi celkem u prdele
Tak si kup design za 1500...Armani zbledne závistí ...a k tomu si přikup tu jejich polepenou C3 a můžeš vystrkovat řepu z okýnka Transporteru nebo co to máš...bedeš fešák a intelektuál v jednom
Kdyby na něm bylo místo loga TT bylo BMW nebo GS tak by to jistě bylo to nejlepší triko na světě nebo se snad pletu?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Co jsem si oblikl prvni funkcni triko, tak mi nesedej a nikdy jsem nenatrefil na zadny, co by mi bylo prijemny. Letni uz vubec ne. Jeste v zime na lyze, nebo motorku, ale jinak je mi to desne neprijemny. Mozna proto, ze se moc nepotim (nebo furt flakam ) a vetsinou stiham v bavlne osychat. Zatimco fcni triko zacne ten pot odvadet, ale tudiz nekde kumulovat, takze je pak zbytecne mokry bud to, nebo vrstva nad nim
K tomu mam krivej a placatej hrudnik a jsem hrbatej, takze to opticky vyrovnavam limeckem . To ma jeste jednu pridruzenou vlastnost, lip to vetra, nez takhle ke krku, v tom se varim...
Takze pekny, ale pro mne ne e...
Maiali nel Fango!
Kdyby na něm bylo místo loga TT bylo BMW nebo GS tak by to jistě bylo to nejlepší triko na světě nebo se snad pletu?
Co tady překrucuješ?Já jsem napsal jasně,co je na tom špatně a o TT nebylo jediný slovo.Že ty u toho internetu chlastáš nebo bereš jiný antilogika?
...a vůbec...kup si co chceš,když na to máš.
Znáš to?Chytrému napověz a .......
Upravil Mr GS dne 26.10.2013 07:42
Ten motiv se mi velmi líbí ale ten matroš bych taky raděj viděl spíš něco jako Moira -Imarion,s tím mám velmi dobrý zkušenosti ,ovšem zdřejmě to nebude ten nejvhodnější materiál na potisky
Za me pekny, ale taky nerad coolmax, to radeji bavlnene na normalni noseni, ale na bavlneny by se mi moc nelibila cena, ale to zas zalezi jaka by byla vysledna kvalta a gramaz. Vlastne funkcni tricka mam a zadny nepotrebuju, moc je za rok neunosim. Taky jsem spokojen s merino a neco od BMW se strbrem. Bavlnene menim jako ponozky a kupuju jich porad hodne. Ja bych si to bavlneny asi koupil