Zdravim chlapi mam dotaz,chcel by som zvysit riaditka cca o 5 cm,ale zaujima ma ci na to stacia povodne hadice,lanka,a draty,alebo sa to musi predlzovat?
Budem vdacny,za kazdu radu.
Co obnáší prodloužení hadic nevím, ale pokud se rozhodneš dát zvýšení tak tady je odkaz na člověka co mi je udělal a poslal, cena 550 i s poštou a velká spokojenost.
Dusan Klasovity [info@attaman.sk] jinak ještě toto někdo řešil sníženými stupačkami.
mam 194 cm tak snad Ti moje info budu napomocne:
origo stav - bez zvysenia je pre mna najpohodlnejsi v jazda v sede - odjazdene 1-2 sezonu
25mm zvysenie - pozitivny prinos v jazde v stupackach ale xcelo by to este viac. v sede to bolo dobre - odjazdene 4-5 sezon
35mm zvysenie - 1cm bonus k pozitivnemu stavu v stupackach, a snad to bude prijatelne v jazde v sede - coskoro ma to caka vyskusat, nadstavce sa dorabaju
Za mna: 35mm si slubujem ze bude to naj, s tym ze nemusim s kabelazou nist robit
Ano 50mm by som isto zniesol v OFF-u, ale nie som si isty ci by to uz nebolo moc v jazde v sede co je najcastejsi sposob
Nedavno som 25mm nadstavce zhodil a skusil to bez zvysenia a sameho ma prekvapilo ake to bolo fajne, myslim na jazdu v sede / v stupackach pri nasej vyske to je: "postoj napr.caneho zajaca"
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Mam 192cm, dlouhy nohy. Takze problem ve stupackch na kazdy moto. Na 1150 jsem dal ty nejvetsi, rychle dostupny podlozky, co byly. 3,5cm wunderlich. Hadice tak akorat a zvyseni taky, za predpokladu, ze zaroven otocis riditka do maximalni polohy nahoru. A prislo mi to jako snsitelny maximum vuci sedlu. Dalsi cm bych v pripade potreby hledal radsi na stupackach.
Maiali nel Fango!
DM3555 napsal:
Co obnáší prodloužení hadic nevím, ale pokud se rozhodneš dát zvýšení tak tady je odkaz na člověka co mi je udělal a poslal, cena 550 i s poštou a velká spokojenost.
Dusan Klasovity [info@attaman.sk] jinak ještě toto někdo řešil sníženými stupačkami.
....a jejej
to DM3555: trpezlivost ruze priniesla
morabo napsal:
Mam 192cm, dlouhy nohy. Takze problem ve stupackch na kazdy moto. Na 1150 jsem dal ty nejvetsi, rychle dostupny podlozky, co byly. 3,5cm wunderlich. Hadice tak akorat a zvyseni taky, za predpokladu, ze zaroven otocis riditka do maximalni polohy nahoru. A prislo mi to jako snsitelny maximum vuci sedlu. Dalsi cm bych v pripade potreby hledal radsi na stupackach.
jj presne tak, znizenie stupaciek ma este caka
35mm mi pride vseobecne optimalne riesenie pre nas "dlhonohych"
Dakujem vsetkym za rady a tipy,ako to tak citam tak tych 35mm by mohlo stacit,a bolo by to bez "prace".
Je pravda,ze v sede je to aj bez zvysenia super,ale ked sa clovek postavi do stupaciek,tak je to fakt divocina...
Inak nejaky tip na to zvysenie o tych 35mm,za rozumne peniaze?
Peco napsal:
Dakujem vsetkym za rady a tipy,ako to tak citam tak tych 35mm by mohlo stacit,a bolo by to bez "prace".
Je pravda,ze v sede je to aj bez zvysenia super,ale ked sa clovek postavi do stupaciek,tak je to fakt divocina...
Vždyť jsem ti tady psal mail .....kontakt a i cenu.
Upravil DM3555 dne 28.10.2013 23:17
Peco napsal:
Peco napsal:
To sice ano,ale pan je zo slovenska a ja zijem v CR...,a chcel by som najprv vidiet par modelou aby som to mohol porovnat....
ja mam od SW-Motech, stalo am to asi 40 eurakov, je k tomu papier ze je to schvalene (to ja potrebujem) a spracovanie sa zda byt v pohode.
Robia rozne vysky, mylsim od 10mm po 35 alebo 40mm. Jukni na stranky sw-motech.
A je to Made in CZ
Rado
ja mam od SW-Motech, stalo am to asi 40 eurakov, je k tomu papier ze je to schvalene (to ja potrebujem) a spracovanie sa zda byt v pohode.
Robia rozne vysky, mylsim od 10mm po 35 alebo 40mm. Jukni na stranky sw-motech.
A je to Made in CZ
Rado
Dik,pozeral som na to,ale vlastne stranky maju vo "vystavbe",a inde som nasiel,len,20,30,40,50mm