Suky - zrovna ta, na kterou jsem Tomovi dal odkaz je od PRO CARu (tj. německý výrobce) . Objednával jsem je a montoval nesčetněkrát a nikdy s nimi nebyl žádný problém - takže za cenu cca 130Kč je to super. Všechno ostatní stojí jednou tolik nebo ještě víc a nevidím v tom jednou takovou kvalitu (zrovna ta od SW Motech stojí úplný "nesmysl" a ta od PRO CARu s tím šroubovacím víčkem je to samé v bledě modrým a ještě je ošklivá /alespoň pro mě/ )
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mi se na té zásuvce nelíbil ta gumová zátka, takže jsem zvolil (i když o dost dražší) s víčkem. Ale já potřeboval "externí", ne na zabudování.
U ní byla i jakási garance krytí IP
Zásuvka ze Škody Octavia koupená na místním vrakáči za 50,- Kč. Připojeno mám přímo na baterii přes samoobnovitelnou 10A pojistku. Ale je jedině na zabudování, externí by z ní udělat nešla.
janrypal přiložený následující obrázek:
dnes jsem koupil u nás v kroměříži u Suma zásuvku din do přední kapotáže(kde je ten prolis) za 49kč na dva konektory se záslepkou proti vodě al tělem i matkou.
R 1200 GS 05
Netušíte prosím někdo, jaký by k té zásuvce mohl být konektor (protikus)?, nemůžu to nikde najít, a nechci stříhat dráty, to až jako poslední možnost. (chci zásuvku napojit na stálé napětí) Díky!
Dawid přiložený následující obrázek:
[37.18Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Jo, je to možný - ten obrázek lehce klame. Zítra kouknu v dílně - myslím, že ji mít budu - dvoupinová samice.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pokud to chceš mít pod stálým proudem, odpoj + a natáhni si ho přes 10A pojistku přímo z baterky. A můžeš přes to třeba i nabíjet baterii.
Upravil Taborak dne 24.02.2019 22:57
Taborak napsal:
Pokud to chceš mít pod stálým proudem, odpoj + a natáhni si ho přes 10A pojistku přímo z baterky. A můžeš přes to třeba i nabíjet baterii.
Jojo, přesně to chci. Takhle jsem už "vytáhnul" zásuvku "zapalovače" k přístrojovce, ale na nabíjení chci využít i tu zásuvku pod sedadlem. Pojistku už tam už vedenou od baterky mám. Jen bych zásuvku rád napojil na další konektor, nějak se mi to nechce stříhat , no ale když konektor neseženu, udělám to
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!