Ahoj, máte někdo na GSA kombinaci snížených stupaček a zvýšených řídítek řekněme o 20-30mm? Rád bych se na to podíval a jenom si na místě stoupl do stupaček a vyzkoušel jestli by mě to stačilo nebo to bylo zase moc. Díky
Prosím prosím, nikdo v Praze na motorce podobnou kombinace nemáte? Včera jsem měl zajet za Pavlem, ale bohužel (pro mě) motorku prodal dřív než jsem stihl přijet
Já mám jen zvýšený řídítka, stupačky se mi dolu nechtělo dávat, nechci to směrem k silnici a terénu ponižovat. Už tak jsem rád, že se mi tam ty moje haxny vejdou...
Pink Floyd - Coming Back To Life
kaca napsal:
Já mám jen zvýšený řídítka, stupačky se mi dolu nechtělo dávat, nechci to směrem k silnici a terénu ponižovat. Už tak jsem rád, že se mi tam ty moje haxny vejdou...
Jasně, já bych chtěl právě vyzkoušet obě varianty a pak se uvidí..
kaca napsal:
Jasně, já bych chtěl právě vyzkoušet obě varianty a pak se uvidí..
Ja jsem popravde moc nekoukal, o kolik se daji dat stupacky niz, proste jsem si to zakazal :-) Mam zvedly riditka tak, aby mi jeste fungovaly nadobky na kapaliny a je to. Nebude to nikdy 100% dokonaly, ale jde s tim zit...
Pink Floyd - Coming Back To Life
... sice nejsem žádný velikán, ale mám zvýšená řidítka + 3cm a stupačky SW-Motech (-1,5cm) a na moje cestování je to fakt pohoda .. hlavně ty stupačky ... nezdá se to ale míň skrčená kolena je fakt příjemnější ...
(řidítka bych si sám nezvyšoval, ale už jsem to tak koupil)
Upravil chstepan dne 12.01.2014 20:38
(ch)stepan
Paul napsal:
Ahoj, máte někdo na GSA kombinaci snížených stupaček a zvýšených řídítek řekněme o 20-30mm? Rád bych se na to podíval a jenom si na místě stoupl do stupaček a vyzkoušel jestli by mě to stačilo nebo to bylo zase moc. Díky
SK, Myjava Ti asi moc nepomoze, co?
ups, ale az teraz som Ti kukol do proflu a jedna sa Ti o 1200GS
ja mozem posluzit len na 1150 gs(A)
Upravil vlk dne 12.01.2014 20:50
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Martin: No bohužel trochu jo, al třeba si na jaře udělám nějakej výlet.
Jepta: hezký, ale já přemýšlím o snížení, šířka stupaček mi na adviku vyhovuje.
Tohle delam taky a mnoho jineho a jenom za 420kc ne za 500. www.bubutech.sk
A este ak das takto upravenu stupacku na 1200tku tak ti garantujem ze poskodis zadny brzdovy piest.
A nehlade na to ze ak je takto navareny plech ako tam tak ti blato neprepadne a bude sa ti drzat v stupacke
Upravil 100bubu dne 25.01.2014 21:12
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tohle delam taky a mnoho jineho a jenom za 420kc ne za 500. www.bubutech.sk
A este ak das takto upravenu stupacku na 1200tku tak ti garantujem ze poskodis zadny brzdovy piest.
A nehlade na to ze ak je takto navareny plech ako tam tak ti blato neprepadne a bude sa ti drzat v stupacke
za 420kč je to supr, asi polevím a vylepším,,, šlo mi o to, že mi to co nabízím nabídlv v obchodě za 900kč, tak jsem se hecnul a začal tvořit taky,,, jinak díky za rady, zamakám na tom
Ahoj, prosím o radu a nenašel jsem podobnější téma.
Mám BMW F650 GS Dakar 2001. Chtěl bych zvýšit řidítka. O kolik je to možné aniž bych musel laborovat s kabeláží, plynem, spojkou a brzdovejma hadicema (chystám se pořídit pancéřové). Kde pořídit osvědčené vyvýšení?