Jestli ji chceš sundat z řídítek, tak musíš demontovat zrcátko, oddělat ovladače, sundat "plynový heft" (jestliže máš vyhřívání, tak i sundat nádrž a odpojit pod ní dráty od heftu). Pod ovladačem je schovaný imbusový šroub, který celou tuhle věc stahuje k řídítku - povolíš, vysuneš z řídítka.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
no me by stacilo ji jenom odklonit,a az pritahnu pridavny vypinac tak ji zase vratit,,,,a ty plasty s vypinacema teda drzi ty dva krizovi sroubky a pod tim plastem je teda imbus co drzi tu nadobku,,a to musim i stahnout rukojet?
Celá ta věc (komplet nádržka s ovladači) drží na řídítkách v takovém "stahovacím oku".
Jestli ji chceš z řídítek sundat, tak to musíš udělat tak, jak jsem ti výše napsal - jde prostě z řídítka pouze VYSUNOUT (nebo na řídítku pootočit, když chceš změnit sklon páčky). Skočil jsem ti to do dílny vyfotit - snad je to z toho už jasně vidět, jak je to uchyceno a co budeš muset sundat.
Tondo, nebudem zakladať nové vlákno...občas mi pri stláčaní píska spojková páčka, predpokladám , že je vyčvachtané jej uloženie. Objednal som nový ložiskový kolík , je na ňom plastové púzdro ( predpokladám, že na starom je už dosť opotrebované ) . Ako na výmenu ? Musím to komplet rozobrať ( vyprázdniť nádobku, von piestik a podobne...) alebo to ide jednoduchšie ?
Glock-plastik fantastik :-)
Glock7 - jestli budeš měnit jen ten čep páčky, který jsi zmínil, tak stačí zespodu ovladače sundat ten plast (drží na dvou šroubcích) a jsi u čepu - vyšroubuješ, vyměníš a máš hotovo. Nic složitého.
Upravil Tonda dne 15.12.2013 20:28
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Celá ta věc (komplet nádržka s ovladači) drží na řídítkách v takovém "stahovacím oku".
Jestli ji chceš z řídítek sundat, tak to musíš udělat tak, jak jsem ti výše napsal - jde prostě z řídítka pouze VYSUNOUT (nebo na řídítku pootočit, když chceš změnit sklon páčky). Skočil jsem ti to do dílny vyfotit - snad je to z toho už jasně vidět, jak je to uchyceno a co budeš muset sundat.
moc dekuji za fota,,sem se s tim sr.al a nakonec mi tam ten vypinac stejne nevlezl,,,takze marna prace,,,nakonec sem ho nabastlil niz
Tonda napsal:
Glock7 - jestli budeš měnit jen ten čep páčky, který jsi zmínil, tak stačí zespodu ovladače sundat ten plast (drží na dvou šroubcích) a jsi u čepu - vyšroubuješ, vyměníš a máš hotovo. Nic složitého.
dikes moc, no z apo centra nechcem nic, mam s nimi viac nez zle skusenosti, neochota, stracanie objednavok, vyhovorky, zla komunikacia, urazaky typu "furt len s vami slovakmi mame problem" a podobne ...v kazdom pripade dakujem