Pojede někdo z vás na tento sraz? Upřímě řečeno, nejsem moc velkým zastáncem srazů. Může mi někdo říct, jak vypadaly předešlé ročníky. Stojí to vůbec za to nehorázné vstupné?
A kde se to koná? Stejně asi nepojedu, taky nejsem srazovej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hmm. Tak to stejně nemůžu. To mám svůj mototuristický srázek.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ty vado, ta cena ti přijde přiměřená???? 1100 osoba do 15.5 a po tomto datumu o 200kč více + ubytování stan 200kč To je 2400kč v lepšim případě (pro dva)+ plus benzin atd. Samozřejmě já na tý akci nikdy nebyl a tak nevim co všechno od toho čekat. Co teda vim s jistotou, tak to, že tam nebudu. Navíc mám Vedralku v ten termín. Já byl na sraze naposledy ještě když jsem měl CBR a to je tak 6 let, ale už i tenkrát jsem věděl, že peníze za sraz, když naleju do nádrže, tak to je mnohem lepší. Ale proti gustu žádnej dišputát.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Já teda proti tomu nic nemám, jen ta cena mě vyrazila dech. Jak píšu, nevim co za to je, ale radši pojedu na tu malou akci, kde bude pár lidí. Já si prostě pod pojmem "motofest" nebo "sraz" představuji masu lidí a tuny komerce. Prostě si vzpomínám na to málo srazů, co jsem pojezdil a jen jsem přijel a 500 bylo v hajzlu a ještě jsem nebyl ani v areálu. Prostě nejsem srazovej a tahle akce může bejt taky klidně o něčem jinym, ale ani mě to neláká i kdybych měl čas. A taky navíč ty vožralí idioti co o půlnoci schoděj vejfuky a jedou bez helem zkoušet kdo tam bude mít dřív 300, tak z toho mě uplně mrazí a fakt to nemusim. Tím nechci říct, že by se mělo něco takového dít na motofestu, ale na srazech obecně.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ta cena není zrovna nejnižší,ale pro lidi co chtějí komfort a pohodlí je to tip.Mě už tyhle mega akce moc netáhnou a dávám radši přednost menším akcím,kde mám jistotu,že bude vše v pohodě.Většinou bývají i o dost levnější a to proto,že nejsou zaměřeny na zisk a když už ano,tak minimální.
BMW R 1100GS vzor kačer
Já megasrazy taky vůbec, ale vůbec nemusím, jediné na které občas jezdím jsou právě klubové Boxeru Morava a Motoklubu BMW a zatím jsem peněz nelitoval. Nemá cenu to vysvětlovat, jednou to zkuste a uvidíte.
Jinak Cicli víš, jaký je typický sraz který mám rád - 20 mototuristů na Slovensku... Ivan