chci se zeptat na zkušenosti těchto sad gum Michelin Anakee 130/80R17 a 100/90/19 vše Michelin
Dneska jsem jezdil a můj subjektivní dojem je, že ta guma je tvrdá jako sviŇ a pořád jsem měl pocit že se mi motorka smýká. Možná je to jenom v mé hlavě ale měl jsem takový pocit v zatáčkách na mokré a špinavé silnici.
Rád bych přešel na Mitas E07 nebo E10 četl jsem jen samé kladné hodnocení a recenze a taky bude asi měkčí a bude lépe sedět. Díky
ahoj, pročti vlákna o gumách, tam se dozvíš všechno potřebné... na tvoje dotazy se už určitě odpovídalo... jinak já bych anakee taky už nenazul, vydrží, ale na mě byla moc tvrdá
Anakee je jedna z nejlepších gum na mokro.Jinak cokoliv od mitasu kromě nových E08 bude na silnici jen horší. Píšu na silnici !!! Ta guma je dost tvrdá a třeba ve městě-na kostkách a kolejích se opravdu hodně smýká to jakákoliv mitaska s vyšší figurou se v tomhle prostředí chová líp.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
no ja s E10 nemam problem na mokrom, ziadna obmedzena jazda. MItas E08 som mal chvilku na motorke a na mokrom tragedia, ale bola to jedna zo starsich gum a to som mal na motorke co mala 20kw, smykalo to jak svina. Hned som prezul na Michelin pilot activ a celkom dobra guma. Mitasky som nechal za prezutie v servise ako rentu, lebo som ich mal plne zuby. Teraz je na motorke anakee 2, na mokrom fajn ale miznu rychlo a to ma motorka len 20kw. Na GS E10 silika fajn guma. Na pegase E08 pouzival kamarat a len vychvaloval a celkom pekne mu to jazdilo, len jak sa ochladilo a bolo mokro, tak smykala E08
a zase pneu...škoda fakt, že to někdo nedá pod jednu ikonu..souhlasím, že Anakee patří k tomu nej na silnici i mokro..budu se opakovat, když na dvojkách mám najeto 14 tis.
..vůbec mi nejde pochopit srovnání ET 10 a Anakee a už vůbec asi to, že někdo,, testuje a hodnotí ,, pneu v našich končinách v lednu i když je nad nulou..někdy někde
všude dobře.....doma GSA
Anakee 2 jsou jednoznačně nejlepší pneu na silnici,co jsem kdy zkusil.Ta pneu drží v mezních náklonech i na tom "vápencovým" asfaltu,co se často vyskytuje v přímořských oblastech.I tam,co se "zmrzlináři " báli na těch jejich sportovních pneu,tak tohle bez zaváhání drží!!Jenže je potřeba se taky zamyslet nad tím,na jaký teploty používání se tyto pneu vyrábí Nebo taky jezdíš v autě v lednu na letních pneumatikách a seš celej v šoku,že to klouže?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přesně jak píše Mr GS ta pneu je studená a silnice ikdyž se zdá suchá je vlhká a klouže. až se oteplí uvidíš že funguje dobře
Upravil servisak dne 09.01.2014 07:52
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Milane jak to delas ze jsi cely den na foru a furt tady odpovídas? Ja kdyz delal v BMW tak jsem nemel cas si ani dojit na zachod.. ja byt tvuj sef tak bych te hnal.. nebo uz te vyhnali?
Ps: to neni mysleno zle ale fakt to nechapu.. ja byl vzdy rad ze se alespon nazeru.. a ty tu mas x prispevku pres den.. coz je samo dobre protoze mas dobre rady ktere jsou potreba. Ale hlava mi nebere kde beres cas. Nebo mas dovolenou?
Upravil jezek dne 09.01.2014 08:00
Nejde o nevýhodu ale o ten čas.. i za me uz tenkrat byly mobily ale nesmeli jsme pomalu ani telefonovat.. a dodnes to nekteri zamestnavatele netoleruji.. mas kliku..
Upravil jezek dne 09.01.2014 08:56
Díky za příspěvky kluci, čekal jsem to :-) Myslel jsem si to, je to tvrdá guma říkám si asi je dělaná na jinou teplotu tak jsem si to alespon u prof.jezdů ověřil. :-)
Víš v tomto počasí bych na každých pneu jezdil, jak když tam máš úplně nové zamatlané z výroby tím olejíčkem a venku je 20 ° C a jak píše Mr GS..v létě v Dolomitech se někteří jezdci na Ducati i přišli podívat na tři GSA a jejich obutí, proč těm velkej věcem nešlo ujet ...to byla sranda
Upravil pepanek1150 dne 09.01.2014 22:44
všude dobře.....doma GSA