Určitě. To oznámění jsis zakliknul u nějakého tématu (vlákna). Tak si ho tam zase zruš. Musíš si zrušit sledování té konkrétní diskuze, ze které ti to chodí.
Máš to na hlavní stránce dole pod témata diskuzí - záložka moje sledované diskuze.
Upravil Medik dne 07.02.2014 15:01
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hranicar napsal:
Klikni sem > viz obrazek a v Nastaveni si zvol Zastavit
Vidíš, zapomněl jsem, že jeden obrázek je lepší než 100 slov.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mě by třeba děsně vyhovovalo, kdyby se dalo odpovídat na ten mail s informací o soukromé zprávě. Aby se dalo odpovědět mailem a přišlo to jako SZ jako odpověď. To by bylo fakt super.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Mě by třeba děsně vyhovovalo, kdyby se dalo odpovídat na ten mail s informací o soukromé zprávě. Aby se dalo odpovědět mailem a přišlo to jako SZ jako odpověď. To by bylo fakt super.
S tím souhlasím. Denně to řeším a občas se mi stane, že dám ve služebním mailovém klientovi Reply a tam všechno napíšu, pak to pošlu a neuvědomím si, že jsem měl text zkopírovat a vložit do PM na fóru. Kdo ví, jak je to ale proveditelné a případně spolehlivé...
Upravil xHackerM dne 07.02.2014 18:41
Já bych uvítal kdyby se dala zvolit možnost zasílání upozornění na email - ano nebo ne. K některým vláknům se vracím, jsou tam třeba cenné rady ohledně oprav a tak bych ty vlákna chtěl mít někde pohromadě, tak abych je nemusel pracně hledat. Na druhou stranu mě někdy obtěžuje, když se na tom vlákně rozběhne diskuze ( mnohdy už tolik nesouvisí s původním vláknem ) a chodí mi co chvíli upozornění. Nebo se to dá někde nějak nastavit?