ak mate skusenost, poprosil by som o vase rady a nastavenie ako pouzivate. Uz su tlmice doma, nahodim ich a uvidim co a ako, ale rada z Vasej skusenosti o nastaveni by nebola zla. Nastavenie solo jazda, vo dvoh, off road, moto nabalene s kuframi... Uzivatelsky manual je biedny, uz som poziadal vyrobcu o nejaky lepsi ak maju v elektronickej forme
take by me zajimalo mam ten predni ten samej,,,,pruzinu mam vysroubovanou co nejvic,,a na tom stelovaku mam tak stred,,,mam teda 70 kg tak potrebuji co nejmekci...ale kdyby byl nekdo okoli plzne tak bych nekdy prijel na skoleni..
nastavene ich mam na svoju minimalnu vahu od vyrobcu. Akurat som nachystal moto, idem ich prehodit a upravim aj ABS na vypinac hned s tym. Poskusam casom a napisem skusenost, ze co a ako pri zmene nastaveni
trochu skoda, ze sa predny neda lahko pritvrdit. Da sa aj na motorke, len treba zmontovat hukacku. Tlmice su vyborne, krasne motorka kopiruje teren. Musim si trochu v predu este pritvrdit. Tlmic sa super lahko steluje, mam ho zatial nastaveny na stred.
tomikanec,
skus si dat utlm na max, potom bude motorka na jamach tvrdsia, na minimum krasne kopiruje teren, ale je to uhupane. Stred je ideal.
Vzdau to iste pri utlme, hydraulicky mam nastavenie pruziny, tak si viem pritvrdit.
copo napsal:
trochu skoda, ze sa predny neda lahko pritvrdit. Da sa aj na motorke, len treba zmontovat hukacku. Tlmice su vyborne, krasne motorka kopiruje teren. Musim si trochu v predu este pritvrdit. Tlmic sa super lahko steluje, mam ho zatial nastaveny na stred.
tomikanec,
skus si dat utlm na max, potom bude motorka na jamach tvrdsia, na minimum krasne kopiruje teren, ale je to uhupane. Stred je ideal.
Vzdau to iste pri utlme, hydraulicky mam nastavenie pruziny, tak si viem pritvrdit.
ano koleckom dole na tlmici, len si neviem teraz spomenut ci do prava sa utlm uskrcuje, alebo povoluje Skus bud max doprava ake to je a potom uplne dolava ake to je. No a podla toho si to nejako nastav pre seba
Ten predni mam taky a to kolecko neni na utlum ale na pritvrzeni pruziny stejne jak tocenim pritvrzujes zadni tlumic. Pro utlum bude ten imbusovej sroubek nahore na tlumici.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Luky: jsi si jisty? Ja mam sice wilbers ale ten imbus je ventil na natlaceni dusiku, pruzina se pritvrzuje tim derovanym krouzkem a to kolecko u oka je dle meho utlum - ma to tak wilbers, ohlins.
Hyperpro nedodava nastaveni primo na jezdce?
Upravil radovant dne 13.03.2014 08:22
radovant napsal:
Luky: jsi si jisty? Ja mam sice wilbers ale ten imbus je ventil na natlaceni dusiku, pruzina se pritvrzuje tim derovanym krouzkem a to kolecko u oka je dle meho utlum - ma to tak wilbers, ohlins.
Hyperpro nedodava nastaveni primo na jezdce?
ja som zadal svoju vahu do vyroby a este poziadavku na cierne pruziny. Struna je na 100kg minimalnej vahy dana. Mozem si ju akurat dostelovat klucom na tuhsie, ale je to z hora a neda sa to moc. Dnes som skusil, hukacku zmontujem za 2 minuty a kluc na stelovanie pruziny som zrezal na polku a viem si nastavit uz pruzinu. Nastavovacie kolecko je zaistene imbusom. No a ten imbus strieborny, tak to je na napustenie tlmica. Bola na nom nalepka, nehybat s nim. Utlm nastavujem tym vyznacenym koleckom a ide to pekne po klikoch uplne lahko.
pripajam foto zadneho, tam mam hydraulicke stelovanie. Na foto je vidiet rozdiel pri stlaceni
copo přiložený následující obrázek: