Zdar,potřeboval bych poradit co s tím? Mám r1150 GSA rok 05, mám na tom KN filtr + Ysvod + origo vyfuk a všechno slape jak hodinky,ale ve 4500 ot/min mám dost znatelný propad ve vykonu do těch pěti tisíc,pak se zase chytne a jede jak z praku.....co je tedy potřeba udělat? Koupit ladák + nechat ho naladit na brzdě? Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo řešil někdo něco stejného?
dělej,nebo udělej místo....
ted je v akci v Bikers Crownu Remus rev. za 4 litry.....mě nejde o to aby to jelo buhví jak brutalne,ale aby to nebylo tak pridusený tím originálem....výkon mě bohatě stačí,ale pokud chce člověk rychleji předjet,tak tam ta nepříjemná díra prostě je....takže si to schrn'mě : pokud dneska koupím v BC ten Remus a namontuju ho tam,myslíš,že to bude o něco lepší?
Jendam napsal:
ted je v akci v Bikers Crownu Remus rev. za 4 litry.....mě nejde o to aby to jelo buhví jak brutalne,ale aby to nebylo tak pridusený tím originálem....výkon mě bohatě stačí,ale pokud chce člověk rychleji předjet,tak tam ta nepříjemná díra prostě je....takže si to schrn'mě : pokud dneska koupím v BC ten Remus a namontuju ho tam,myslíš,že to bude o něco lepší?
Můžu se zeptat kde si našel ten Remus Revolution za 4000? Hledal jsem to, ale nenašel
Jendam napsal:
Můžu se zeptat kde si našel ten Remus Revolution za 4000? Hledal jsem to, ale nenašel
mají ho v Chlumci dole u motorek v bazaru v regálu výprodeje,včera jsem na něj koukal
Hele ono to s těma výfukama fakt neni prdel...musí to být na určitý typ motorky a ještě navíc, jestli je s origo soustavou, nebo "racing" jako máš Ty...
Prostě si sežeň výfuk, který je určený na Y-svod a basta...jinak vyhodíš peníze...napiš BOBovi...třeba o něčem jetém bude vědět...
Jinak asi jaediný ZACH to nerozlišuje, zda je za svod, nebo za kat...
Mám ho a propad tam fakt žádný není...zvuk parádní...zpracování taky...jsme nadmíru spokojen...
Jendam napsal:
mají ho v Chlumci dole u motorek v bazaru v regálu výprodeje,včera jsem na něj koukal
Koukal jsem do Bikerscrownu a ten Rámus za čtyřku není na GSo, ale na japončíky.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black