zdarec,dělam simeringy na klice, a chci se zeptat jestli jdou stejně nebo pro ti sobě,mam 1100gs 99 rok.zajima mě ten bliž k motoru,zase jsem nečuměl jak tam byl.dik za info
pelky napsal:
zdarec,dělam simeringy na klice, a chci se zeptat jestli jdou stejně nebo pro ti sobě,mam 1100gs 99 rok.zajima mě ten bliž k motoru,zase jsem nečuměl jak tam byl.dik za info
Já myslim,že stejně proti oleji..a musí bejt mezi nima mezera,aby si neucpal kanálek co je na klice...Prej je to docela pakárna...
Ale radši písni Mildovi nebo Servisákovi...
Jsou oba stejně - musíš mezi nimi nechat místo na odvětrání motoru. Ten "vnitřní" naklepneš nadoraz (opatrně přes ten kanálek na klikové hřídeli, ať si nezničíš břit - nejlepší je mít udělaný přípravek z folie, přes který to "nasuneš" ). Ten "vnější" dáš jen zároveň s hranou bloku. Dával jsem to sem před několika lety: http://www.bmwgs....rowstart=0
Upravil Tonda dne 19.03.2014 21:46
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pelky napsal:
Já myslim,že stejně proti oleji..a musí bejt mezi nima mezera,aby si neucpal kanálek co je na klice...Prej je to docela pakárna...
Ale radši písni Mildovi nebo Servisákovi...