Ahoj, jaký momenťák, res. v jakém rozsahu Nm si pořídit na bramboru na takové to domácí žvýkání a ještě jakého výrobce v poměru kvalita-cena. Když jsem tedy viděl ceny např. od Tony, tak jsem šel do kolen. Nejsem žádný servismen, pouze mě baví si něco opravit sám, takže nepotřebuju vyloženě profi nářadí, ale zase něco made in china apod. taky asi nebude to pravé ořechové.
Žijeme jen jednou!
Pokud si budeš chtít koupit nějaký "solidní" tak půjdeš do kolen vždy. Zeptej se Ivana. Ten prodává nářadí. Já tam moc rád nakupuji.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mám od Tony, 5-25; 10-110; 40-210. Samozřejmě ře stály nějaký ten peníz, ale zase máš zaručenou kvalitu.
Pokud se týká BMW, tak na vykrytí motorky potřebuješ rozsah 8-104Nm tuším...
Na wingovú radu som dnes kúpil momenťák Proxxon v rozsahu 5-30Nm (50 ečiek ) a 20-100Nm ( 80 ečiek ) . Najbližšia skúška pri výmene oleja v prevodovke a kard.
Glock-plastik fantastik :-)
mě se uplně nejvíc líbí ten od tony stěma hodinkama je to proti těm lupacím paráda,ale nevim kde ho sehnat,mívali sme ho ve fabrice,ale jinak sem ho nikde neviděl a všude jen ty lupačky a to není ono,chtěl bych pěkně měřákem a ručičkou
Shimi, dneska jsem zrovna koukal na nejakou GB firmu, meli i s kulatejma budikama, ale zacinali na 10.000 :-) A pokud by te to stejne lakalo, maji je v Brandyse v Kromo
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Chtěl bych pro Dakarku momenťák... Co je dnes hitem v nějaké přijatelné cennové relaci? Když si vyjedu na Seznamu.cz momenťáky a seřadím, začínají tak na 800,-... Nejsem ale tak bohatý, abych si kupoval levné věci... Co doporučujete?
Na to moje domácí žvýkání jsem si koupil momenťáky v Louisu ve Vídni(Rakouské Vídni-jedna je ještě na Vysočině). Menší má rozsah 4-24Nm a větší 24-206Nm. Ten větší má v sadě prodloužení a oba mají redukce na větší nebo menší golu. Už si nepamatuju kolik stáli,byla na to nějaká předvánoční akce,ale myslím že do 1000kč za oba. Zkus mrknout na stránky www.louis.de
Ovšem jestli chce někdo profi tak se musí člověk plácnout přes kapsu
Jedu? Tedy žiju!
Když jsem tam byl (v Hamburku), nekoukal jsem na nářadí - chyba! Neumím Německy, jen anglicky a nedaří se mi to na jejich webu najít... *pissed*
Upravil xHackerM dne 21.01.2010 22:48
Něco to našlo, ale sadu se dvěma ne-e... Měli to asi jen pro tu akci, co jsi na ni narazil... Zkusím si něco pořídit tady v ČR... Zítra se poptám v práci...
Budu tedy hledat něco pro hodnoty 8-104Nm, jak je psáno výše?
Mam ty stejne, co ma misak, koupene rovnez v akci ve Vidni. Na moje amaterske domaci pouziti staci. Nebylo to v sade po dvou, ale kazdy zvlast, a u Louise je najdes pod objednacim cislem: 10003078 (vetsi) a 10003085 (mensi). Momentalne jsou v akci taky, cena celkem 49.90 Eur.
David - Brno, 1150 GS.