Dobrý den,prosim o radu měnim ty dvě ložiska co držej hrušku na čepech,když jsem je zkoušel nasunout v ruce na ty čepy tak se na těch čepech ty ložiska protáčí,musim kupovat nové čepy díky za rady,je to 1100 GS.
Upravil logo dne 30.03.2014 20:25
To je podle vzoru šťouravý Ježci
Jinak můj češtinář, dej mu Pán Bůh klid, si se mnou užil. Vyjmenovaná slova, vzory a poučky znám dodnes, že , nenaučil jsem se je nikdy používat. Takže jsem měl diktáty vždy červené a dole připsáno, že použité i,y je podle vzoru pito mec
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal:
Ložiska jdou na čepy lehce nasunout. Čepy nesmí být vydřené pod ložisky.
A co by se stalo, kdybych ty ložiska na ty čepy přilepil? hrozilo by, že při zadření ložiska by se to protočilo v pouzdře?
A co ti to pomůže - když do vnitřního kroužku ložiska vlepíš levý čep, tak až ho budeš za nějaký čas chtít povolit, tak kroužek s přilepeným čepem nedostaneš z kyvky ven - vnitřní kroužek ložiska má větší průměr než díra se závitem v kyvce na levé straně. Myslím, že je to zbytečné bastlení - jednou je to vydřené (tzn. z mého pohledu nepoužitelné) a mělo by se to vyměnit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Ložiska jdou na čepy lehce nasunout. Čepy nesmí být vydřené pod ložisky.
A co by se stalo, kdybych ty ložiska na ty čepy přilepil? hrozilo by, že při zadření ložiska by se to protočilo v pouzdře?
A co ti to pomůže - když do vnitřního kroužku ložiska vlepíš levý čep, tak až ho budeš za nějaký čas chtít povolit, tak kroužek s přilepeným čepem nedostaneš z kyvky ven - vnitřní kroužek ložiska má větší průměr než díra se závitem v kyvce na levé straně. Myslím, že je to zbytečné bastlení - jednou je to vydřené (tzn. z mého pohledu nepoužitelné) a mělo by se to vyměnit.
Jo jo máte pravdu kluci..nedošlo mi že levý přilepit nejde. Měl jsem na mysli ten pravý, ale spíš jsem to myslel jako prevenci, aby se to případně neprotáčelo na čepu, když ty ložiska jdou na čepy nasunout tak lehce.