Také se přidám s pozitivní zkušeností, reklamace vyřízena blaskurychle a nová bunda Loner je parádní
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Připojím se ke kladným hlasům - když zjistili, že nabízenou velikost trička nemají na skladě, zavolali mi a domluvili jsme se na úpravě objednávky. Za tři dny vše dorazilo podle domluvy.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
Už jsem to tady četl a slyšel mnohokrát, ale dokud to člověk sám nezažije, neuvěří. Dnes jsme společně vyřešili mé nové oblečení. Smekám před nadstandartní ochotou a profesionálním přístupem. Kdyby takoví byli všichni prodejci, hned by vše lépe a ke spokojenosti zákazníků fungovalo. Pardále, ještě jednou díky.
P.S. Když budete mít cestu, stavte se podívat na nové modely. Stojí to za to
Upravil Miho dne 17.04.2015 14:37
Za mě taky pochvala, v bundě Horizont se jelo fakt dobře. A naživo se mi líbí ještě víc než na obrázku. Botky ještě lepší..
Upravil JirkaVorel dne 18.05.2015 22:30
R1100GS
Chválím excelentní přístup.
V pondělí ráno jsem objednal rukavice, v úterý dorazily. Velikost neseděla. Ve středu jsem zavolal, paní či slečna mi poměřila velikosti, dohodli jsme se na jiné velikosti. Ve středu odpoledne jsem poslal na výměnu a v pátek jsem měl doma dohodnutou velikost po výměně. A to šlo o zboží za pár korun.
Ještě jednou díky.
S Viktorem je radost obchodovat. Potvrzuju a podepisuju
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.