mnoo nalestena je jak psie gulky, pekna je to ano ale ja mam komplex nedoverovat takymto lestenkam a km s uvedenym rokom vyroby - kazdopadne obcas sa klenot najde
vem si niekoho kto do toho trochu vidi
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
jestli mě zrak nešálí, tak má podřenej levej zadní roh nosiče, jiný sedlo, a nastříkanej zadní blatník na černo (měl by být stříbrnej jako nádrž) a hodně divný je to, že při tak malých km má tak hnusnou a zašlou omotávku hrazdy... ale to vše nemusí znamenat vůbec nic jen určitě pořádně prohlídnout s někým zasvěceným...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
jestli mě zrak nešálí, tak má podřenej levej zadní roh nosiče, jiný sedlo, a nastříkanej zadní blatník na černo (měl by být stříbrnej jako nádrž) a hodně divný je to, že při tak malých km má tak hnusnou a zašlou omotávku hrazdy... ale to vše nemusí znamenat vůbec nic jen určitě pořádně prohlídnout s někým zasvěceným...
Zadni stupacky i blatnik jsou ok. Co neni ok jsou ventilova víka -ty ma adv modry ... takze musel bejt nejakej duvod je menit....
Upravil brtnik dne 27.04.2014 00:11
Já mám ADV v uplně stejné konfiguraci. Stejný stupačky,bez ABS,bez výhřevu rukojetí. Myslím že bude z itálie. A bral sem ju loni s podobnejma kilometrama.
Přijde mě rozumnější tohle,než unavená ludra po důchodci z Mnichova se stopadesáti tisícama km,která má sice výhřev řidítek(kde některej heft nehřeje:-) ) a ABS,který dřív nebo později začne stávkovat.... a ještě abych si za to 1000-2000E připlácel...
Motorek z itálie sem měl několik a pokud nejsou od moře,tak jsou většinou OK,protože tam prostě míň prší,míň sněží...narozdíl vod německa že.
Z motocentra Tass, jsem před x lety pořídil svoje Adv a naprosto v pohodě! S chlapíkem je super jednání a zatím jsem od nikoho neslyšel na tohoto prodejce jediný špatný slovo...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[quote]Vikec napsal:
Motorek z itálie sem měl několik a pokud nejsou od moře,tak jsou většinou OK,protože tam prostě míň prší,míň sněží...narozdíl vod německa že.[/quote
...možná se tam jen víc jezdí, když mají sezónu celý rok
podle fotek se kupovat neda - a uz vůbec ne když je v pozadi tahle skala :-) nazivo je nazivo před casem sme tam okoukavali podle fotek krasny KLE a nazivo to byla hujda jak svin :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Dík za Fšecky reakce, ono určitě se nakupovat takhle nadá, jde spíš o to, že zkušené oko už na foto může poznat do očí bijící nesrovnalosti. Napsal jsem tam a chci se na ni podívat zblízka, podle fotek nekupuju ani spodní prádlo manželce
Nechcem zakadať novú tému tak to dávam sem. Aký máte názor na tento inzerát, zodpovedá tá cena výbave, ročníku ?
Volal som s predávajúcim, hovoril že preventívne menil veké a malé ložisko v kardane, staré ložiská boli ešte dobré. Má v podstate urobený komplet servis oleje+filtre akurát treba meniť pneumatiky. http://bmw-r.auto...15140.html
Nechcem zakadať novú tému tak to dávam sem. Aký máte názor na tento inzerát, zodpovedá tá cena výbave, ročníku ?
Volal som s predávajúcim, hovoril že preventívne menil veké a malé ložisko v kardane, staré ložiská boli ešte dobré. Má v podstate urobený komplet servis oleje+filtre akurát treba meniť pneumatiky. http://bmw-r.auto...15140.html
Ďakujem za vaše názory
Tuto moto trochu poznam a lepsie poznam majitela, je to seriozny chalan, urcite Ti to stoji za obezretie a s kupou si myslim ze chybu neurobis.
Detailne ohladom kilometrov a uvedenych servisnych zasahov podrobne znalosti nemam, ale vymenu lozisk v kardane potvrdzujem, zhanal som mu loziska a N.D. + nejake dalsie veci som vykonal pre jeho prospech
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
A to má teda Bohumil svatou pravdu:-).
Na druhou stranu, tahle nebyla možná špatná koupě ale taky žádná koupě století. A jestli to bereš tak, že si v dubnu říkáš "na podzim bude lepší výběr", tak na tu motorku zase tak moc nespěcháš... Takže pohoda...