http://www.moto-army.cz/eshop-klic-na-olejovy-filtr-pro-moto-bmw-k-75-r-850-c-r-k1-k-100-lt-rs-k-1100-lt-rs-r-1100-r-rs-rt-gs-r-1150-r-gs-rs-rt-k1200-lt-rs-r-1200-c-cl-38-561
Upravil Bohumil dne 26.04.2014 18:33
Kupredu spatki ni krok...
ak si koumak a si lakomej dat za to tie prachy ide to aj tak ze nahrejes novodurovu trubku a teple to nasunies na filter a ochladnutim Ti zostane ten Xhran na trubke - a mas klic
no a posledna moznost takpovediac na hulvata je ze od spodu zapichnes filter plochym srobovakom a vytocis to - ale si cely spinavy od toho a je to skor ako nudzovka
Upravil vlk dne 26.04.2014 21:34
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Stejný s Feldou není. Origo filtr má vevnitř plastový ventilek a dokud nenatlakuje motor, nepustí tlak do chladiče. Proto to po nastartování neklepe. Třeba MANN MW 712. Když tam dáš třeba MW713, tak ten už ten ventilek nemá.
KUKY se vrací
Hlavně ten olej měň až budeš mít zahřátej motor aby Ti ten filtr šel dobře povolit, jinak dopadneš jako jako já... Mám klíč na filtry a přesto jsem se s vyndáním filtru mordoval asi 3 hodiny... A dej si pozor, aby Ti nezustalo na bloku přilepený starý těsnění... Taky moje zkušenost
Jinak jak psal Vlk, taky jsem kdysi používal vytvarovanou novodurovou trubku...
Upravil Kubrt dne 27.04.2014 10:08
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pro pripad ze se ten klic protoci mam pasovinu a v ni dva osmicky srouby zbrouseny do spice.zespod to tam zatlucu a zatocim...
mozna myslel filtr z feldy rozmerove, strcit tam filtr z feldy tak go rozhodne nee.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Pro pripad ze se ten klic protoci mam pasovinu a v ni dva osmicky srouby zbrouseny do spice.zespod to tam zatlucu a zatocim....
Takovejhle udělák mě nenapadnul... Já, když už je to v kelu, to morduju šroubovákama, nebo montpákama
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bohumil napsal:
Pro pripad ze se ten klic protoci mam pasovinu a v ni dva osmicky srouby zbrouseny do spice.zespod to tam zatlucu a zatocim...
mozna myslel filtr z feldy rozmerove, strcit tam filtr z feldy tak go rozhodne nee.
Ja ho tak i nandavám a díry zalepím žvýkačkou.
Když je hlad,je i husa dobrá.