Tak si brácha pořídil novou mašinu... Do Báwa jsem ho nepřesvědčil, je to hold japončík... Musím ale uznat, že vypadá dost dobře a jede jako prase...
Na fotce je ještě v krabici, ale ta zlutá 650 je jeho starší moto, která je teď na prodej...
Má jí v perfektním stavu a od začátku servisovanou... Kdyby měl náhodou někdo zájem, tak dejte vědět...
Reno přiložený následující obrázek:
První Strom nikdy nebyl hezká motorka ale to co spáchali teďka to je ...sakra proč tu furt chybí ten blicí smajlík
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Hele kluci, je třeba koukat na to, že je to třída obyč gs a ruku na srdce, ale na bmw je hezký jen advík. Obyčejný holý gs je taky k blití. Objektivně musím říci, byť jsem předchozí model dl1000, měl 8 let, je gsa lepší ve spoustě věcí, ale není nejlepší na světě, jsou taky věci v kterých gsa značně pokulhává. A teď mě ukamenujte
Mě se líbí... A nejdůležitěší je, jak to jede a jak je spolehlivá. Tahle jede dost dobře. Už 650 jela dobře a hlavně brácha do ní za šest let nemusel měnit ani žárovku. Pouze servisní kontroly...
Petr GS - nie zeby som ta chcel chytat za slovo ale vymenuj mi 5 veci v ktorych je stary V-Strom objektivne lepsi ako 1200 GS a mas u mna basu piva...
v opacnom pripade mam u teba basu piva ja
nechap ma v zlom ale zrovna 1000 DL V-Strom je u mna suverenne najhorsie cestovne enduro spomedzi vsetkych na kt. som jazdil... a s vynimkou Benelli Amazonas som mal pod zadkom hadam vsetky
p.s. pijem 12% Krušovice
live fast, die young be wild, have fun
Raptor - evidentně máš dobrý vkus, Krušovice můžu i já
Ale važně, jsou to spíš věci komfortu při delších přesunech a nepřízni počasí.
1) obecně sedla, spolujezdcovo zvlášť
2)za deště na mě nikdy nešlo tolik vody zepředu
3)ani ze zadu, tolik vody a bordelu co lítá ze zadu je děs
4)nutné přesuny, např. při dálniční jizdě, motor točil výrazně méně otáček, méně vibrací, hluk, menší spotřeba
5)ty 2 světla, u staršího modelu, výrazně líp svítila
Ale jinak jsem z gsa taky nadšenej a jezdí se mi na něm velmi dobře. V-strom má taky spoustu nedostatků proti gsa. Jen prostě nejsem zaslepený kultem značky a snažím se to brát objektivně. Ale chápu, že naše názory se můžou rozcházet. Tak asi tak a nazdraví.
Upravil Petr gs dne 03.05.2014 23:09