Ahoj, jsem tu nový, tak mě prosím neukamenujte. Mám zájem o 1150 GS Adventure a už se chci posunout od fáze čtení ke koupi. Na motorkari.cz je už nějakou dobu tento kousek viz
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/bmw/bmw-r-1150-gs-adventure/bmw-r-1150-gs-adventure-642304.html
a jen by mě zajímalo, jestli o ni něco nevíte? Ne, že bych to měl daleko, ale znám se a jak ji uvidím a ona nastartuje, tak budu mít zatemněno a přehlédnu a přeslechnu, to, co jindy vidím a slyším.
Mockrát děkuji. M.
Ahoj, právě proto se ptám, zda ji nevlastní nebo nezná třeba někdo z tohoto fóra. Na německý weby se také podívám a Boba tu zkusím někde najít.
Jinak já právě zaujatý jsem :-)
Upravil Mireklb dne 12.05.2014 14:55
Napřed si zjisti zda ji chce majitel prodat. Kamarád ji chtěl koupit (nějaký ten týden zpátky) a prodejce mu řekl, že se byl zrovna teď projet a rozmyslel si to a nemůže ji prodat jak ji miluje. Já s tím mám podobné zkušenosti i zde na fóru jsem se setkal s lidma, kteří napřed inzerují a potom nechtějí prodat. Být tebou tak sleduji inzeráty a čekám až se tam objeví něco co se ti bude líbit a potom si to jeď s někým prohlídnout. Jinak v Německu jsou ceny vysoký a Bob není špatněj akorát je to obchodník=zisk z prodeje. Já bych to řešil přes ty inzeráty.
A to že je nejetá za poslední dva roky znamená, že byla důležitější práce a motorka stála v garáži - tak to bylo vysvětleno majitelem.