Mam uplne ty same, akorat jsem si je objednal z nemecka uz s drzaky pod zobak, kryty a Autoswitchem (eletricky bazmek, ktery se napoji na rele tech pridavnych svetel, a elektriku motorky, pak jdou mlovky zapinat a vypinat delsim podrzenim vypinace blinkru). Cena je fakt celkem slusna, me to z toho nemecka vyslo tak nejak podobne.
David - Brno, 1150 GS.
Nechci ti kazit radost,ale tyhe prodávaji v supermarketech za 900,- sice jen světla bez kabelů,ale zase si můžeš vybrat jestli modrý,nebo čirý čočky.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
vážně??????? tak ja asi neumim hledat a svítíto alespon?????? uvažuju o něčem podobným ale né za nějakou raketu
Tak hledej Šmudlo!!! Například Globus na Čerňáku je má v autopříslušenství. A určitě se budou povalovat i v regálech OBI atd.
Nestojí to za to. Sice to svítí,ale neni to nic moc...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Není tam napsaná firma od které ty světla jsou. Nějaký no name bych za ty prachy nechtěl, ale jestli to je třeba Hella, tak budiš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
já tam mám něco podobnýho za 750 kč a pudou pryč. Svítivost na prd, teče do nich Koukal sem po jiných a pudu do Hella FF 50 (2300kč)
Huan přiložený následující obrázek:
xavier: myslíš halogeny? To svítí především těsně před motorku a do stran. Hodí se při jízdě večer když člověk dojíždí někde z offroadu, protože sériový světla i případně xenon svítí až daleko před motorku.
Proto taky každému doporučuji kombinaci xenon+halogen, protože se tím (v kombinaci se sériovými světly) pokryje prostor jak do šířky a těsně před motorkou, tak do dálky. Pochopitelně taky záleží na nastavení ale optika toho halogenu je dělaná tak, jak jsem psal - krátká vzdálenost a do šířky. Taky se to jmenuje "mlhové světlo".
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
to Huan: a jak tam máš,nebo budeš mít ty Helly přidělaný a kam je budeš dávat? A prosím o radu,jaká světla a držáky koupit,aby šla přidělat pod blinkry.Díkec.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mam tam dalkovy Helly, ktery jsou pripojeny na dalkovy standardni, takze kdyz prepnu na dalkove sviti vsechno. Pridelani na padaky mi udelali v Carservisu, velice pekna prace... a co si pamatauju, nestalo to tolik.
BMW R1150GS MY02