Ahoj pánové!
Rodí se mi v hlavě zvrhlý plán, k jehož naplnění potřebuju vědět, jestli by mi pasoval motor z 06 R1200GS do novější 08 a pokud by pasoval, jestli je potřeba i nová elektronika atd.. nemáte někdo tušení? díky moc
inu, situace je taková, že by byla k mání jedna gs08, která se zdá uplně zdravá, až na uraženej blok motoru a pak by byl k mání jeden motor z 06 :-) a byla by to moc pěkná motorka za peníze, který bych ještě schrastil ..nebo je to moc velká utopie?
lullu napsal:
inu, situace je taková, že by byla k mání jedna gs08, která se zdá uplně zdravá, až na uraženej blok motoru a pak by byl k mání jeden motor z 06 :-) a byla by to moc pěkná motorka za peníze, který bych ještě schrastil ..nebo je to moc velká utopie?
Tak to si nejsem moc jistej. Spíš bych řek,že by jsi se měl optat někde v autorizovaným servisu. Tam budou vědět rozdíly v kabeláži,čidlech atd.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
lullu napsal:
Ahoj pánové!
Rodí se mi v hlavě zvrhlý plán, k jehož naplnění potřebuju vědět, jestli by mi pasoval motor z 06 R1200GS do novější 08 a pokud by pasoval, jestli je potřeba i nová elektronika atd.. nemáte někdo tušení? díky moc
Tady máš číslo na Radka Kaufnera 776 294 207, ten ti 100% poradí. Sám si teď staví pro sebe nový GS 08 a dává do toho motor z 1200 S se 120 koníkama. Musí akorát nechat v BMW přehrát software v počítači, aby to spolu komunikovalo.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
Řekl bych,že mechanicky by to mělo být shodný. Ale kabely a elektronika+softwear budou asi dělat problém. Fakt netušim.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS