No jestli z toho nevznikne něco jako super tenére tak proč ne tam to byl taky humbuk kolem nesmyslu.Ale už by to chtělo zase něco čistokrevnýho
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Uvidíme, jestli si troufnou. Přece jen tohle jméno je legenda a musejí porazit jak vysoké očekávání, tak i hodně konkurentů. Ale jestli s ní vylezou, tak dost spadnou ceny těch starých a to mého kámoše afrikáře dost na.ere... F800GS
na tom obrázku to vypadá spíš jak KTM.... spojené se Suzukou... dané do barev hondy dakar týmu.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Uvidíme s čím se Honda nakonec pochlubí, nákres a realita jsou od sebe docela daleko, ale za mě
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Popi napsal:
Uvidíme, jestli si troufnou. Přece jen tohle jméno je legenda a musejí porazit jak vysoké očekávání, tak i hodně konkurentů. Ale jestli s ní vylezou, tak dost spadnou ceny těch starých a to mého kámoše afrikáře dost na.ere...
uz ho nemá co nasrat afrika uz je za zenitem :-) i legendy se proste ojezdi a vystarnou , mne nejvic zajima jakej presne motor do toho daji - predpokladam ze nebudou delat uplne novy ale z toho co ted mají aby to mělo litr a nevazilo tunu to fakt nevim
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Je to pouze vize. Nesplňuje normy e unie i Aprilia má tokovou koncepci,
Už 3 4roky s tím straší internetový magory a nic.....moc tomu nevěřím,že se to dostane do výroby http://www.advrid...p?t=564638
Upravil smazak73 dne 29.04.2014 23:28
No, nevím, ale Afriky jsou jenom dvě. 650 a 750. Zbytek jsou jen pokusy o inovovanou plastomrd ku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dokud to nevyjede z linky,tak těžko hodnotit,co z toho bude.Jak píše Toli...kolem tenere byl ještě větší rozruch a jak to odpadlo?
Všechny tyto přední japonský značky mají na to,aby se plácly přes kapsu a udělaly něco,na čem nebude mnohosetnásobnej zisk,ale stejně to nikdo nikdy neudělal.Všichni jdou se zdegenerovanou dobou,jako nový KTM a BMW
...na druhou stranu,Honda už cross-jebku-tourer s automatem,který říká enduro má,takže by si mohla trochu spravit jméno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pokial viem vola sa to CRF 1000 a nie Afrika
vsetci dobre vieme ako sa graficke studie zasadne lisia od reality... nerobim si dopredu radsej ziadne nadeje na nieco "cistokrvne" ale priznam sa ze v kutiku srdca dufam
kvizova otazka... kolki z vas by presli od BMW k "novej Afrike" keby vyzerala tak ako na obrazku?
p.s. co malo este viem tak ten motor by vraj nemal byt Vtwin ale radovy dvojvalec tak jak ma XTZ1200
live fast, die young be wild, have fun
kvizova otazka... kolki z vas by presli od BMW k "novej Afrike" keby vyzerala tak ako na obrazku?
Já určitě ne...tohle je na mě moc,ale líbilo by se mě,že někdo něco takovýho aspoň vyrábí a že se to definitivně neobrací všechno v prdel ...jak to teď vypadá
Upravil Mr GS dne 30.04.2014 08:27
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ja klidne :-) ale musela by jet vic a byt lehci nez 800ka a to se obavam ze asi nedopadne - tech avizovanych 180kilo při 1000ccm je utopie a zejména u hondy :-D - mimochodem ted u toho clanku na motorkářích jsou 2 fotky udajne prototypu - poznate někdo co je to za motor ? (z ceho )
Upravil milanek dne 30.04.2014 09:23
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Tak to údajně nemá být ani silnější,než současná 800GS...ale mohlo by to mít větší krouťák,když bude trošičku větší objem
A hlavně by měly být dvě verze 21/18 a 19/17 kola
Mr GS přiložený následující obrázek: