chtěl bych se optat zasvěcených do různých úprav, které BMW páchalo pro různé země. Jesli netušíte co vše stojí za úpravou výkonu pod označením X703A. Dle zahraničních diskuzí je to omezení výkonu motoru z důvodu místních "zákonů". V mém případě pochází motorka z FR, takže výkon stažen údajně na 100HP.. jelikož v základu má mít 110HP, tak asi není ani co řešit. Jelikož to ovšem nikdo neuměl vysvětit a do diskuzí odpovídali lidi co odhadovali proč tomu tak je, tak jsem se výslednu nedohledal.
Pár postřehů bylo namířeno na zásah do přípravy paliva (na úrovni hardware) zahrnující i jiné sání a airbox (model K1200..) u modelů R1200R se spekulovalo pouze o jiné palivové mapě. Tušíte někdo, kdo se v tom vyzná, co že za vychytávku se skrývá u mé R1200ST pod omezením výkonu X703A ?
Pokud maš moto z Francie tak máš 79 kW a je to řešeno jak mechanicky tak sofrwarem. mas na levé klapce doraz plynu a jinej sofr. Vše se nechá odebrat a vrátit na plný výkon.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nevim presne jak je to u motorek z Francie,ale vsadim se ze tam neni zadne mechanicke skrceni.Tohle bude normalni snizeni vykonu na 74kw,v ISTE-P to staci odskrknout na plny vykon,prepise se vehicle order a je to.A mas porad otevrenou svolavacku na palivovou pumpu tak si to nechej udelat.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Bude to nejspíš jak píše cechi. Nechávali jsme "otevřít" 1200RT z Francie (74kW) a bylo to jen "softwarově" - za chvíli hotovo (PIA Regensburg).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
cechi napsal:
Nevim presne jak je to u motorek z Francie,ale vsadim se ze tam neni zadne mechanicke skrceni.Tohle bude normalni snizeni vykonu na 74kw,v ISTE-P to staci odskrknout na plny vykon,prepise se vehicle order a je to.A mas porad otevrenou svolavacku na palivovou pumpu tak si to nechej udelat.
Prosim ta. Aj na tie zvolavacky je niekde online pristupny portal?
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Neni,ale kdyz zavolas do kterehokoliv autorizovaneho Bmw mmotorrad servisu tak ti reknou jestli je svolavacka na tvoji motorku a jaka.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi napsal:
Prosim ta. Aj na tie zvolavacky je niekde online pristupny portal?
a byl by tu někdo z fóra schopný a ochotný dle win zjistit eventuální svolávač
ky :-) ?
Upravil chstepan dne 26.11.2014 10:34
(ch)stepan
Milé překvapení! Děkuji všem za věcné připomínky. Některé zahraniční fóra mohou leda tak tiše závidět
To cechi: děkuji za upozornění na svolávačku. Myslel jsem, že to autorizovaný servis hlídá za zákazníka (nejsem první majitel = nemají na mě kontakt), když přistavím motorku třeba na servisní prohlídnu nebo na opravu jiné závady
Ahoj,
vyjel jsem si výpis k moto a v seznamu zvláštní výbavy mám stejný kód Leistungreduziernug 1,5 kW (moto 1100GS). Snížení o takhle malou hodnotu v DE, že by kvůli řidičáku? Takže moto by měla mít 57 místo 59 kW. Moc mě to netrápí, spíš ze zvědavosti, jde to odstranit?