melo to nekolik lidi na transilvania trophy, tak jsem taky o tom uvazoval. ale ta balici mira na motorku je na nic. do auta no problem.
prodavaji to i v decatlon.
Joke
Jezdím s tím už pár let a neznám nic lepšíhokdekdo podává informace že je to na ho.vno a přitom to neměl.Pro ilustraci přikládám fotky jak to vypadá na mých motorkách které jsou menší než 12ctky takže na nich by se to ztratilo ještě více.
3axap přiložený následující obrázek:
Je fakt,ze ja mam sirku s kuframa skoro metr.
Stan jsem prohlizel v Decathlonu a ten kolac mi prisel dost velkej.
Jinak celkova spokojenost s nim Vlastimile?
Irskej napsal:
Je fakt,ze ja mam sirku s kuframa skoro metr.
Stan jsem prohlizel v Decathlonu a ten kolac mi prisel dost velkej.
Jinak celkova spokojenost s nim Vlastimile?
Asi jsi v tom nadšení nečetl můj příspěvek napsal jsem jasně - neznám nic lepšího...Většinou jezdím sám ale třeba v Maroku nás bylo osm a zatímco se všichni hrabali v tyčkách,kolíkách a šnůrách tak já už bydlel.(ležel ve spacáku)
Mohu potvdit na Radace jsem v tom spal. Jezdím s tím cca 5 let a veliká spokojenost do toho obalu ke stanu dávám nemok a 6 piv je to krásně po ruce Pokud lidi staví já už dávno ležím , pokud bourají já už jedu . Ze začátku se mi smáli , že vozím čínskej vok nebo uffo a za pár sezon to vozí taky.Minulej rok nás vykopl srávce kempu , že mu stojíme mimo zonu řekl jsem žádnej problém , zapřáhl jsem stan za moto a odtáhl kam chtěl
Jak je na tom ten stan s nepromokavostí?
Já když byl minulý rok ve Skotsku tak to tam měli dva lidi a když začalo pršet tak měli v tu ránu vodu ve stanu. Nevim teda od jakého to měli výrobce.
Kamos ho mel sebou v loni, kdyz jsme jeli do Estonska na Scarverech. Stan mel hned postaveny a rano slozeny. Bal jsem se o jeho vodeodolnost, ale prselo nam docela casto a no problem. Kdyz se to veslo na takovou mini motorku jako CSko, tak na GSu ho ani nenajdes!
Mam presne ten na kterej se ptas. Je to super. V Decathlonu ho meli za cca 1300kc. Tento rok jsem ho mel v Albanii a pecka. To baleni je pomalejsi nez rozlozeni,ale porad je to milionkrat rychlejsi nez zabalit normalni klasickej stan. Na motorce je vetsi,ale zabalit tam jde.
Racek napsal:
Mam presne ten na kterej se ptas. Je to super. V Decathlonu ho meli za cca 1300kc. Tento rok jsem ho mel v Albanii a pecka. To baleni je pomalejsi nez rozlozeni,ale porad je to milionkrat rychlejsi nez zabalit normalni klasickej stan. Na motorce je vetsi,ale zabalit tam jde.
Jak je to s prostorem uvnitr ? Mam zkusenosti kdyz vyrobce udava ze je stan pro dva, sotva tam mam misto pro sebe a dalsi kramy k tomu.. hadry , boty, helma , a dalsi propriety..
Racek napsal:
Jak je to s prostorem uvnitr ? Mam zkusenosti kdyz vyrobce udava ze je stan pro dva, sotva tam mam misto pro sebe a dalsi kramy k tomu.. hadry , boty, helma , a dalsi propriety..
No já si myslím že když tam vejdu já tak Ty tam vejdeš určitě.i když nevím kolik toho taháš sebou
Mám dva Quechua někdy od roku 2008, půjčuju je různě na rallye. To balení chce nacvičit. Horší je, že ty stany mají poměrně špatné větrání, buď je v tom horko nebo se tam práší. Ale rychlostí stavby se mu nic nevyrovná a rozhodně do něj neteče. Ve stanu "pro dva" se v pohodě vyspí jeden dospělý a jedno dítě. Nebo dva dospělí, pokud jsou v kategorii velikostí M+XS rozhodně ne XXL
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...