Vzhledem k tomu ze jsem zacal pouzivat NeckBrace a k omezeny hybnosti po bouracce jsem zjistil ze otaceni hlavy neni co byvalo. Koukal jsem na panoramaticky zrcatko co se vlepuje do stavajiciho viz http://www.motork...37363.html nemate s tim nekdo zkusenost ? Popripade tip na jiny zdroj ?
Diky roman
ta cena ale,jinak velmi užitečný,je v něm vidit mnohem víc dozadu,hlavu budeš muset natáčet vždy,nebo si koupit helmu se zrcátkem uvnitř a pak zvedat jen oči
cena je hrozna to jo. je jasny ze otacet budu muset ale už to nejde tolik jako pred tim . pokud je na nem dobre videt mrtvy uhel asi to vyzkousim . diky
Ahoj, jak na to tak koukám nešlo by to řešit výrazně levněji a asi i rychleji v nějakém místním sklenářství, kde by něco takového podle mě zvládli uříznout.....??? Nechci Tě zrazovat od koupě, ale ta cena mi přijde brutální - rozhodně bych se zkusil poptat...
Dave81 napsal:
Ahoj, jak na to tak koukám nešlo by to řešit výrazně levněji a asi i rychleji v nějakém místním sklenářství, kde by něco takového podle mě zvládli uříznout.....??? Nechci Tě zrazovat od koupě, ale ta cena mi přijde brutální - rozhodně bych se zkusil poptat...
jo to me nenapadlo ze by mohla byt takova moznost poptam se . Ta cena fakt dost za to jsou obe zrcatka :-)
Zavolal jsem do sklenářství co pro nás dělá některé skla a zrcadla na stavby a tam mě mistr řekl, že mám v mototechně koupit to zrcátko třeba na auto(údajně by to zrcátko mělo stát 100kč jako náhradní díl) a že by to za pár korun obřezal a udělal fazetu. Z čeho má ale strach je, že to neobřeže dokola jako přesný kruh, ale mohlo by to být chloupek šišaté.
Vyzkouším to taky a uvidíme, stovka či dvě, nejsou zas taková hrůza, aby to v případě neúspěchu mrzelo, ale v případě úspěchu, je to velká úspora.
Upravil LukyGs dne 23.03.2015 13:37
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs - přesně takhle to kdysi řešil jeden můj známý, chtěl panoramatický zrcátko na osobák (v tý době ještě neznámá věc), tak sehnal "zrcadlo" z náklaďáku a ve sklenářství mu to podle papírové šablony přesně vyřízli.
Známému prasklo zrcátko na chopperu, tak si tam nechal vyříznout zrcadlo u sklenáře a pak to hodil do koše, protože měl docela problém s odrazem zapadajícího slunce.
Možná bych se ještě poptal jestli není něco ztmavujícího se, nebo jestli zrcátka aut a motorek nemají nějaký spešl typ.
Když je vůle, cesta se najde
Pokud se jedná o sadu sklo + lepidlo,to znám je to vyzkoušené vyrábějí to germáni a prodal jsem jich už několik sad jediné mínus je cena ,na ale na motorce za půl baňky to němci neřeší když chcou bezpečnost, sklo je specielně upravené . U mně za 905kč sada na 1 zrcátko
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Ripper.
Nedávno jsem u jednoho silničkáře viděl vmontované zrcátko v kokpitu za Plégem.
Vypadalo to prapodivně. Takové zahnuté do oblouku. Docela dost velké cca 8cm široké a na délko okolo 15-20cm a celé do oblouku.
Podle toho co říkal po nějaké bouračce špatně otáčí hlavou a díky tomuhle vidí POD svejma rukama přesně kolem sebe.
Holt místo otočení hlavy kontroluje tři zrcátka.
Není to ideál, ale jezdí a to je hlavní.