Mám takovou zkušenost,
při servisu přelili olej v motoru, v okénku se ukázala hladina až při pořádném naklonění motorky, toho jsem si všiml až doma, tak jsem si sám odpustil na správnou hladinu.
Upravil Vladasp dne 17.05.2015 11:25
„Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist“ A. Einstein.
harfy napsal:
Mám takovou zkušenost,
při servisu přelili olej v motoru, v okénku se ukázala hladina až při pořádném naklonění motorky, toho jsem si všiml až doma, tak jsem si sám odpustil na správnou hladinu.
Dál mi motorka hlásila chybu na displeji, provedli diagnostiku + smazání chyby, ale na motorku v záruce mi to naúčtovali :-(.
Když jsem se ozval tak řeči, že jim to BMW nezaplatí atd.
co to to **** hlasilo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Svítila mi kontrolka ASC, ta se mi rozsvítila když jsem jel zrovna do servisu, takže jsem požádal o prověření. Výsledek - v paměti byla chyba uložená, po smazání se neprojevila.
„Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist“ A. Einstein.
Nazdar bando, koukám že poslední příspěvek na téma servis v ACR ČB je už více než rok starý, tak bych se rád zeptal, jestli má někdo nějakou aktuální zkušenost.
Dovolím si zneužít tohoto vlákna. Potřeboval bych během příštího týdne udělat servis na R1100GS/R850GS. Po cestě do práce mi vytekl olej z koncového převodu, takže očekávám, že bude nutné vyměnit gufero i ložiska. Plus bych chtěl udělat nějakou další údržbu (synchronizaci, ventily, vyměnit spojkový lanko atd.). Můžu to zítra i někam na vleku odvézt. Máte tip v okolí Č. Budějovic? Do autorizáku nechci.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999