Mám BMW 1200 GS Advanture 2007 cca 100 000 km. Chcem meniť olej v kardane no bolo mi poradené nech to teriešim predože po výmene sa môže stať že mi začne vytekať olej z simeringu alebo simeringov ? No tak neviem?
kubovicb napsal:
Mám BMW 1200 GS Advanture 2007 cca 100 000 km. Chcem meniť olej v kardane no bolo mi poradené nech to teriešim predože po výmene sa môže stať že mi začne vytekať olej z simeringu alebo simeringov ? No tak neviem?
To už jsi měl mít vyměněno minimálně 4x...
Ale klidně to tak nech a pak to vyměníš komplet od převodovky dozadu.
KDO ti to vůbec poradil? Tvůj nepřítel?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja nechapu proc nedas motorku do servisu aby se udelalo to co je treba. To je problem dat par penez za servisni prace ? Pak se resi takovyhle pitomosti.
Upravil omar71 dne 15.04.2015 21:11
Vďaka za rady. Výmena neni problém len som sa chcel uistiť či to treba. A pitomosti by som riešil niekde inde. Každy jeden z nás začinal a pre každého z nás bola čo i len pitomost dôležitá.Nato sú priatelia aby ti poradili.
kubovicb napsal:
Vďaka za rady. Výmena neni problém len som sa chcel uistiť či to treba. A pitomosti by som riešil niekde inde. Každy jeden z nás začinal a pre každého z nás bola čo i len pitomost dôležitá.Nato sú priatelia aby ti poradili.
To máš sice recht ale....je tady i servisní tabulka nebo dokonce celé vlákno co se kdy má měnit a i kolik čeho atd.
Jinak samo, že olej v hrušce měnit. Osobně měním s každým olejem v motoru...teda každým, nejpozději s každým druhým olejem motoru
Je to 180ml tak máš litr na 5výměn. Hlavně to nepřelej, kdysi bylo předepsáno 200ml ale to pak foukaly ty gufera na hrušce. Být tebou, tak vyměním i to gufero pod prstýnkovou plastovou krytkou na hrušce. Stojí pár kaček i jako originál a budeš mít klid na min.60tis. km.