Tak helma nachystána na sobotní motoškolu Landa. Z helmy Touratech jsem sundal štítek (budu moct potom napsat rezenci na helmu) ošetřeno chemical guy all in one
a pote nanesen optimum opti-seal plexy ošetřeno optimum opti-lens coating
lacco přiložený následující obrázek:
[167.42Kb]
Upravil lacco dne 30.04.2015 19:30
Cesta je cíl
to swat: chtěl jsem vyzkoušet jaké to bude bez štítku abych mohl splácat nějakou recenzi,proto že s tím štítkem je to sice super kvůli sluníčku(není v podstatě potřeba mít brýle ),ale zase hlučnost a vliv větru a rychlé jízdy je docela podstatný tak že podle mě je lepší štítek na delší cestu třeba po dálnici sundat...(otázka pár minut ostatně rychlou montáž/demontáž a variabilita je výhodou teto helmy..)
to Paul: právěže je důležité nové věci (ať už je to jen helma,motorka či nové auto ) ošetřit když pominu to že ta věc pak pěkně vypadá tak rozhodně zvýšíš její životnost a zjednodušíš si následnou údržbu
to GSSG: tak to by byl luxusní upgrade akorát nevím co by to no řeklo UCL...
Cesta je cíl
to Paul: právěže je důležité nové věci (ať už je to jen helma,motorka či nové auto ) ošetřit když pominu to že ta věc pak pěkně vypadá tak rozhodně zvýšíš její životnost a zjednodušíš si následnou údržbu
Jo to chápu, já to před tím pochopil jinak. K čemu je dobrej ten Chemical guy all in one, to vytvoří nějakej film na helmě? A to stejný ten opti seal? Nějak jsem se po podobných věcech nikdy nekoukal (myslím na helmy).