je sumafuk ci das castrol, motul, EBC, Brembo alebo aj nejakeho menej znameho vyrobcu
DOT4 alebo DOT 5,1 a vybavena vec
live fast, die young be wild, have fun
Čeká mě výměna brzdovky taky, proto to shrnu: výměna u modelu 2010 jde udělat klasickou cestou, tak jako u každé jiné motorky-postupně vymačkávat a dolévat kapalinu-při vyplém motoru.
A protože mám protichůdné informace z různých zdrojů-doplňující otázka: jde výměna provést i za pomocí diagnostiky-tím způsobem že modulátor tlaku si brzdovku vytlačí sám a pouze se dolévá nádobka?
Milis GS-TT
Pokud nemas posilovac brzd, tak klasickou cestou, nepouzivat odsavacky. Pripravkem si roztahni pistky, at vytlacis opravdu vsechnu starou kapalinu. Diagnostikou si muzes nakonec odvzdusnit oba okruhy, kdyby tam byla mikrobublinka. Sepnes motor abs a mackas paku dle instrukci. Ale musis mit tu diag.
TomVS napsal:
Pokud nemas posilovac brzd, tak klasickou cestou, nepouzivat odsavacky. Pripravkem si roztahni pistky, at vytlacis opravdu vsechnu starou kapalinu. Diagnostikou si muzes nakonec odvzdusnit oba okruhy, kdyby tam byla mikrobublinka. Sepnes motor abs a mackas paku dle instrukci. Ale musis mit tu diag.
právě že na 2010 je pouze modulátor tlaku jak píšu výše-nevím jestli tím myslíš "posilovač"
Milis GS-TT
Já si myslím, že když je u 2005 posilovač, tak je to aji ABS protože je to vše v tom modulu a motky co nemají ABS, tak nemají ani posilovač. Co nevím tak jestli co nemají ABS mají duální brzdy a když mají jak fungují?
Upravil petrumr dne 03.02.2016 19:10
R 1200 GS 05