Ahoj, potřebuji radu.
Pokud budu osazovat kryt potenciometru, tak s ním určitě pohnu (musím rozdělat 2 šroubky). Jak potom opětovně nastavit potenciometr? Máte s tím někdo zkušenosti?
1150 mela diry na nastaveni tam se musela nastavit poloha zavreneho plynu. U 1200 ho muzes sundat bez problemu kalibruje se plynovou rukojeti..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je tam možnost provés kalibraci po odpojení aku a zapojení , zapnout klíč a jet plynem nahoru, dolů- pomalu. Ale je to zbytečné pokud s tím nemáš nějaký problém.
Taky budu instalovat kryt potenciometru na ADV1200 2007. Můžu teda ho povolit našroubovat kryt a nic nenanstavovat? Slyšel jsem od nedůvěryhodných zdrojů, že jak se to povolí, nebo do teho třeba kopnu, tak jsem dojel....
Vidis tam snad nějaký šlic v kterým by to chodilo tak jak na 1100/1150 ?...jo a dej si tam nějaký obrovsky kryt abys do něho furt kopal nohou...
Kupredu spatki ni krok...
Zelinar napsal:
Taky budu instalovat kryt potenciometru na ADV1200 2007. Můžu teda ho povolit našroubovat kryt a nic nenanstavovat? Slyšel jsem od nedůvěryhodných zdrojů, že jak se to povolí, nebo do teho třeba kopnu, tak jsem dojel....
Ať nedopadneš takhle...
Fojtik Design přiložený následující obrázek:
Zelinar napsal:
už k tomu nemám daleko, jen ty mouchy ve spreji mi stále chybí....
Tak si zajdi do prodejny motocyklů Harley. Tam to mají ve standardní nabídce příslušenství. Myslím,že vedou i bahno ve spreji...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS