Potřebuji poradit, jaký nepromok. Ještě jsem žádný nepoužíval-žádná zkušenost. Vím ale, že není nepromok jako nepromok. Jestli kombinézu nebo dvoudílný,jaký výrobce,aby fakt fungoval a neteklo tam. Co třeba revit pacific h2o,.......
Diky
Za mě rozhodně dvoudílná s hodně reflexním vrškem, protože je třeba si uvědomit že když prší je výrazně snížená viditelnost. Mám doma jednu od SCOTT za cca 6 000,- a v tom se faktis žije "dobře" i v dešti
Over than 250k km on BMW GS bikes
Za mě taky určitě dvoudílná Scott trilaminát,cca 3 týdny zpět jsem s tím projel Balkán a cca 5 dní v dešti.I při vysokých teplotách byla pohoda,nezpotil jsem se a těsní to taky parádně.Navíc perfektně přilne k motohadrům.
Jezdím v nepromoku dvoudilném od Tucano Urbano, loni Mongolsko a od Bajkalu až po Uf - furt v lijáku.
http://www.tucanourbano.com/eu/nano-rain-jacket-9352.html
Nic lepšího neznám. Budeš - li Mít zájem písní do PC, mužů zajistit.
Já mám cca 183 cm a cca 100 kg a mam 3XL,
V po jsem doma z Řecka, tak se ozvi.
Mám nepromok (kombinézu) od IXS. Celá žlutá + reflexní prvky a je parádní (cena cca 2500Kč). Doporučuji však dvoudílnou, kvůli takovým věcem, jako si odskočit na záchod, aj. činnosti mimo samotnou jízdu.
V dešti jsem najel dost a s klidným srdcem můžu doporučit PROOF prodávaný u Louisa a svoji dobrou službu udělá nepromok z pracovních oděvů. Pravda není tak cool. Je to nouzové řešení, ale zůstaneš suchý.
Jezdím asi 5 roku tohle http://www.reflex...-p-84.html
100%nepromokavý jezdím v tom jenom ve velkej deštích menší déšt pobere oblečení
akorát když je velký teplo je to igelit,zase když je ráno kosa tak tak rychle neprochladneš v době pořízení to stálo skoro pulku peněz takže za ty prachy paráda
Letos jsem si Koupil dvoudílný nepromok od PSI. Celý žlutý reflexní, Nejlepší co jsem měl. Kalhoty mají na boku po celé délce zip, takže se do nich pohodlně leze. Vrchní pláštěnkovou bundu používám i proti chladu. K tomu jsem si ještě koupil u BMW Goretexové rukavice a musím říct, že jsme konečně v dešti v suchu a v tepelné pohodě i po celém dni. Sice to stálo majlant, ale vyplatilo se.. Odzkoušeno letos v Itálii a v Alpách kdy mě půl času pršelo a i zasněžilo.
Upravil aldags1 dne 22.06.2015 09:39
BMW 1200 GS a ///M3
jencekgs napsal:
To AldaGS1: Diky, to jsem potreboval slyset. Potrebuju kalhoty, tak se tam dnes stavim kouknout.
Ahoj.Nepromok od PSI má Prezi,když tak Ti může poreferovat.V sobotu ho měl na sobě,když jsme jeli di Křižanova.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
Dnes sem koukal na tyhle nepromoky origo BMW je to bazar kždej má poškozenej nějakej vodotěsnej zip je to asi Goretex a vrchní materiál hodně festovní něco jako Cordura maj chrániče na kolenou a loktech http://www.motork...07674.html
rak72 napsal:
svoji dobrou službu udělá nepromok z pracovních oděvů. Pravda není tak cool. Je to nouzové řešení, ale zůstaneš suchý.
To tady ani nepiš, nebo Tě místní chytráci a páni " veVšemAvšechnoBožíHlavněKdyžJeToDrahý" nejlepší, utlučou kecama...
Já v nemoku z prac. potřeb jezdím už fakt dlouho a vždy suchej... pořizovací cena cca 300,-
A je lepší pořizovat fakt dvoudílnej.
Přestane pršet, bundu sundáš, kalhoty necháš, aby jsi nebyl mokrej a zasviněnej od silnice
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
rak72 napsal:
svoji dobrou službu udělá nepromok z pracovních oděvů. Pravda není tak cool. Je to nouzové řešení, ale zůstaneš suchý.
To tady ani nepiš, nebo Tě místní chytráci a páni " veVšemAvšechnoBožíHlavněKdyžJeToDrahý" nejlepší, utlučou kecama...
Já v nemoku z prac. potřeb jezdím už fakt dlouho a vždy suchej... pořizovací cena cca 300,-
A je lepší pořizovat fakt dvoudílnej.
Přestane pršet, bundu sundáš, kalhoty necháš, aby jsi nebyl mokrej a zasviněnej od silnice
ty vogo ty tak utrácíš za nemoky. Já má z pracovních oděvů za 170 Kč už 4 roky
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Vršek jsem vždycky vozil z pracovních oděvů...spodek mi nidky nevydržel. Loni jsem koupil nějakou nepromokavou bundu asi za 60E v louisu, protože se mi na tý bundě z pracovních oděvů zkurvil zip. Kalhoty vozím už nějakou tu sezonu Goratexový převlečník AČR a ten je fakt super. Nepromokne a větrá. Na armyburze se dá koupit už od 800kč, jako se to povedlo mně.
Jinak teď mám takovou lepší nepromokavou pláštěnkobundičku od KLIMu...jen kdyby nestála 9000kč...