Ahoj, mám menší problém s mým dakarem. Občas po jízdě při vypnutí klíčku se vrátí kilometry (v mém případě spíš míle) do stavu před jízdou. Zatím jsem si toho všimnul jen při krátké vzdálenosti, když jsem jel kousek po městě (2 míle .. cca 3 km).
Při delších trasách to asi nedělá, ale nevím, ještě nemám vysledováno.
Setkal jste se s tím někdo nebo je to snad normální? Nemám v ten tachometr moc důvěru ...
Nikdo nic? Nemůžete prosím někdo mrknout, jestli mu to dělá taky?
Případně neleží někomu doma budíky navíc na vyzkoušení, nebo v čem by mohl být problém? Dík
jedny budíky navíc má kamarád (není tu registrovaný), ale jsou tuším na dvousvíčku (nevím jestli se liší něčím jiným krom nepatrné jiné grafiky). poptám se ho v jakém jsou stavu a uvidím. kdybych na to zapomněl, tak se mi připomeň PM.
jestli jsi ze Žďáru, tak by neměl být problém s předáním, páč mívám cestu do BnP.
čili věc se má tak: kamarád ty budíky dostal k motorce s tím, že nejsou funkční. ovšem nikdy jsme to nezkoušeli a nijak dál neřešili, prostě si ten budíky vzal a leží mu v garáži. je mi jasné, že žádný dar z nebes pro tebe nemám, ale pokud by jsi měl zájem se nějak domluvit na vyzkoušení, případně by sis z nich třeba poskládal co potřebuješ, může se to zkusit domluvit.
případně se ozvi