Pánové kdo máte na motce IMO 100R? Na mojí 11ce neukazuje otáčky - pouze když vezmu prudce za plyn, tak tam nějakej údaj skočí a hned to zase zmizne. Nemáte někdo elektrický schéma? Tu černou krabičku mám zapojenou - zprava -/+/3dráty čidla rychlosti/3dráty IMA/drát na otáčky a 1 prázdnej slot - ten je předpokládám na čidlo teploty oleje. Ten drát na otáčky mám napojenej na indukční cívku, ale dělá to co to dělá. Když připojim origo otáčkoměr do štekru pod nádrží, tak normálně ukazuje. Když na ten štekr zkusim připojit krabičku IMA, tak na jednom pinu mi to dělá to samý co z tý indukčky. V čem je zrada?
Upravil MALI dne 21.07.2015 21:06
Čao Mali, na moto mám IMO 100R300, ale s elektrikou jsem na tom asi jako s jadernou fyzikou :-D , mám k tomu nějakej origo manuál, zítra jestli se k tomu dostanu ti z toho něco vyfotím, jestli tam něco bude.......nebo se můžeš někdy zastavit u mě a mrknout se.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
A jo, jsem na Tebe málem zapomněl. Ještě mě napadlo, jestli tam nemusí být třeba nějakej odpor. Já bych spíš potřeboval plánek elektriky, tak mrkni jestli nemáš, bo jinak bych Ti to musel rozebrat
to slovo rozebrat se mi moc nelíbí :-D ,,,japa na to chvátáš, zkusím zítra, jinak v pátek nebo sobotu určitě....
Zase tak moc ne. Stačilo by mi to schéma, tak mrkni. Nebo mrkni jestli uvidíš černou krabičku, tu otevřeš a stačí mi vidět zapojení posledních dvou drátů. Dokážu bez toho žít, ale raději to budu mít 100% funkční.
Tak zapojení je správný - kouknul jsem do manuálu, kde je napsaný kam a co a mám to určitě dobře. Spíš to vypadá na nějakej studeňák v tý krabičce od IMA, ale tohle já nevyřešim, takže asi navštívím TT. Nicméně díky Carlos!
Upravil MALI dne 22.07.2015 20:43
Čus, manuál jsem našel, ale už sem se nedostal včera k tomu abych ti z toho něco vyfotil....teď před dovolenou lezu kazdej den z práce večer....každopádně kdyby něco tak se ozvy měj se a snad se oprava zdaři....