pri hledani jine zavady na elektrice jsem si cvicne vyndal starter (GS 2005. najeto 48000). Duvodem bylo taky to, ze mam na spojce hodne maly krok (bere hodne nahore) tak jsem se chtel taky na ni podivat otvorem na starter. Z nevidel jsem nic podezreleho a ani nevim zda bych tam mohl neco videt, ale co nejsem schopen posoudit je uroven zamasteni u spojky. Chapu ze tam z principu cisto nebude, ale je takove zamesteni normalni?
Budeš pulit moto,uvidiš který simering proteče, ale když už to bude trhlé,bylo by lepší to udělat komplet včetně spojky,to si asi nechtěl slyšet, co?
Dum spiro,spero.
Opravdu ti nějaký simering pouští, normálně ten prostor bývá jen zaprášený od úbrusu spojky. Spojka je pěkně orezlá, vyměnil bych radši kompletně. Brodíš často?
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Není musí tam byt sucho.
To ze je spojka orezla není nic ne normálního,krok je větší problém. Pokud budeš pulit určitě všechny gufera nové.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hmm tak jsem tak nejak tusil ze to nebude OK ... diky za reakce. Ten krok me docela trapi na pacce je to mozna 5 mm od uplneho vypnuti do sepnuti spojky. Mimochodem jak je mozny ze ten krok je tak kartky kdyz oblozeni se zda byt docela OK, aspon pokud se to da takto pousoidit. Jinak jsem brodil asi 1x a pak klasicka jizda v desti i kdyz pripostim ze parkrat byl docela intenzivni.
OK, tak v pondeli poptavam servisy na volne terminy. Vetsinu veci si sice delam sam, ale tohle asi necham na odborniky. Po servisu dam vedet jak to dopadlo. Dekuju M.