neni to muj problem ale precetl jsem to na motorkarich : Dneska jsem na montoval na GS "Y" svod a při projížďce jsem zjistil že motor nejde vytočit nad 5000 ot.Jede teď výrazně líp odspoda a jeho běh je takový hladší,ale to že nepřeleze 5tis. mě dost nasralo.Vzducháč je vyměněný před cca 6tis. a stejně je najeto po diagnostice a ventilech http://forum.moto...p?id=17386
Upravil zmijon dne 20.07.2007 17:01
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ja sam skusim namontovat spet katalisator abych poznel jaky je rozdi v jizde s a bez to jeste nikdo neskousel
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
No možná by stačilo vatáhnout ty hadry, kterejma byly zadělaný díry kvůli tomu, aby tam nenapadal bordel než se to namontuje
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
jo tvrdi se ze motor je nastavenej na provoz s katem a prej kdyz ysvod tak i koncovku ja tomu moc nerozumim a je pravda ze tech 5 000 je spiserychla jizda a to moc neprovozuju ale stejne bych to rad skusil s katem tu hodinu prace obetuju