Ahoj, včera při návratu domů jsem zjistil, že přestalo svítit podsvětlení LCD. Budíky jsou podsvětlené, ale LCD ne. Jsou v budíku žárovky či diody? Dá se toto opravit i doma?
nemyslím si že by byla jen jedna , nikdy jsem to nezapojoval když jsem to měl rozdělany. ale oprava se určitě nechá uskutečnit, někdo kdo opravuje autoelektro to dá.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
dík, až budu mít chvilku kouknu se, jak se dostat k diodám a uvidím. Mám mikropájku, takže bych mohl i sám a nebo palubku někam pošlu na opravu, ale asi až po sezóně, uvidím...
obnovím dotaz - nemá někdo zkušenosti, kam poslat palubku na opravu podsvětlení LCD? Mám se zkusit zeptat přímo v BMW? nebo spíš někoho, kdo třeba umí měnit barvu podsvětlení... dík
maser napsal:
obnovím dotaz - nemá někdo zkušenosti, kam poslat palubku na opravu podsvětlení LCD? Mám se zkusit zeptat přímo v BMW? nebo spíš někoho, kdo třeba umí měnit barvu podsvětlení... dík
mozna mam zavolej mi
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tak abych dal info ohledně opravy podsvětlení: cca 14 dní dozadu jsem se konečně dostal k tomu, že jsem dal palubní desku k panu Štumpfovi v Chrudimi. Zjistil, že nejsou prasklé LEDky, ale že byla v palubce voda a postupně začala vyhnívat elektronika. Tak trochu jsem nechápal, jak se do palubky mohla dostat voda, ale stalo se. Naštěstí je pán šikovný, proletoval, vyčistil a vše se snažil zakonzervovat, dnes mi palubku půjčil na zkoušku, zda opravdu funguje a ještě ji má zpět na kompletaci a dodělání. Jsem zvědav na cenu opravy - aby nebylo levnější zkusit sehnat někde nějakou jetou palubku...
Každopádně mě překvapila voda v palubce a budu to asi muset více hlídat. Tak je pro ostatní, aby si dávali pozor...
Upravil maser dne 01.06.2016 16:40