Ahoj,
mám prosbu, objednal jsem si u Alumilanka krabici na sedlo spolujezdce a potreboval bych, jestli by mi tam k nemu nekdo, kdo to ma blizko s 1150GS nedojel omerit zamykani. Pekne prosim smutne koukam! Sidli u Policky v Jedlové https://www.googl...fa021bc093
Upravil BURE dne 07.09.2015 08:31
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Zdar. Jestli to bude jen na otočku a přeměření, tak se ti tam můžu zastavit. Tento týden budu odpoledne v práci, tak leda o víkendu.
BMW R 1150 GS ... 218 000 km
BMW R 1200 R ... 80 000 km http://schrot.raj...
Diky za nabidku! Chlapik jede 12. na dovcu. Nenasel by se prosim nekdo, kdo by mel cas se tam stavit do patka? Je to fakt na otočku, premerit uchyceni do zamku a trada...
Jejda, to netusim. Ale podle meho by mela byt sedla zamenitelna, nebo ne? Pokud ano, tak by byla vhodna i GSA.
Tak bohuzel nemohu pomoci. Sice bydlim nedaleko Policky, ale mam GSA. Vim, ze nekdo ve Svitavach ma zlutou GS, ale neznam ho.
Nicmene, pokud by to mohla byt 1100, tak bych mozna reseni mel, ale potrebuju mit jistotu, ze to muze byt 1100, at nedelam zbytecne rozruch.
Upravil lebi dne 07.09.2015 08:46
1100 a 1150 mají stejnej podsedlovej rám i sedla. Takže je to zaměnitelné a změřit to jde stejně u 1100. Adv má jinou podsedlovku i sedlo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak pojmy s dojmy o sedlech jsme si vyjasnily a ted bych jeste poprosil nejakou dobrou dusi s 1100/1150GS, ktera by se mi otocila do patka v Jedlove. Diky!
Upravil BURE dne 07.09.2015 10:56
Tak asi mam pro Tebe reseni. Soused vlastni 1100GS a prave mi poslal SMSku, ze by pro nej asi nebyl problem tam zajet. Jel bych s nim, takze to musime spachat do patku, jelikoz taky odjizdim na dovolenou. Napis mi detaily (tady nebo PM) a vecer se mam za nim zastavit, abysme se domluvili co a jak.
lebi napsal:
Tak asi mam pro Tebe reseni. Soused vlastni 1100GS a prave mi poslal SMSku, ze by pro nej asi nebyl problem tam zajet. Jel bych s nim, takze to musime spachat do patku, jelikoz taky odjizdim na dovolenou. Napis mi detaily (tady nebo PM) a vecer se mam za nim zastavit, abysme se domluvili co a jak.
Diky moc, mate to u me chlapaci!