Letos je změna proti minulým letům. Abychom zlepšili naše služby, vzdal jsem se kontroly nad objednávkami a ty budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o."
Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198
Objednávka kalendáře BMWGS 2016:http://reg.einter...
V nabídce produkt zvolte: Kalendář BMWGS 2016
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Pokud chcete poslat balík na firmu tak fakturační adresu vyplňte do poznámek.
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
.
.
.
Máme tu podzim a tak mi nezbývá než si opět najít čas na náš kalendář.
Kalendář BMWGS 2016 bude opět A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena bude opět 200Kč za kus a bude spolu s poštovným definitivně potvrzena do konce září 2015.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky. Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám své povedené obrázky poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako minulá léta jeden kalendář zdarma.
Prozatím posílejte své fotky na tuto adresu: ptuma12@email.cz
Název mailu: bmwgs foto
V názvu mailu dodržujte malá písmena i mezeru.
Do názvu fotky pište popis k fotce. Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely [b]1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
paja1 přiložený následující obrázek:
[175.48Kb]
Upravil paja1 dne 22.11.2015 18:10
Pája
Nez si vyresis Googleho, tak muzou byt velikonoce... Kdyz napises nejaky funkcni email, muzeme Ti tam i vetsi fotky posilat treba pres Uschovna.cz Aspon si je budes moc upravit aniz by to melo vliv na pozadovanou kvalitu...
Upravil Taborak dne 20.09.2015 10:47
Zatím to vypadá, že musíte fotky posílat na můj mail.
Mám od člena fora tip jak pak zautomatizovat přetahování došlých fotek z mého mailu do picassa tak snad to klapne.
Přecejen těch dat bude hodně a nechce se mi to dělat ručně. No uvidíme.
Prozatím posílejte své fotky na tuto adresu: ptuma12@email.cz
Název mailu: bmwgs foto
V názvu mailu dodržujte malá písmena i mezeru.
Do názvu fotky pište popis k fotce. Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Je zajimave, že cim víc jsou aplikace a softtiky dokolanejsí, tim vic stoji za hovno. Postupnym zdokonalovanim aplikaci, ktere použivam k vydavani kalendaře jsou čim dal optižněji a pracněji použitelne
Automatizace se nezdařila, takže budu přesouvat fotky z mailu na picassa letos ručně.
Nevadí, hlavně aby bylo dost fotek.
K dnešku vypadá stav fotek takhle. https://picasaweb...77yIpcyaFwPája
Chlapi
Urcite ma spousta z vas pekne fotky tak je prosim poslete. Kalendar bude tak povedeny jak povedene poslete fotky.
Zatim moc prace se stahovanim fotek nebylo a to me teda netesi.
Od nekterych typu neni ani jedna fotka.
Pája