Ahoj,
řeším komunikaci pro sebe a spolujezdce... narazil jsem na toto:http://www.doplnk...-pack.html
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto typem Interphonu?
Potřebuji jen komunikaci se spolujezdcem,hlasové pokyny z navigace....
Upravil DanielS dne 11.11.2015 13:33
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Díky členovi JRM66 za radu! Taková je nad zlato ( myslím to opravdu v dobrém)
Upravil DanielS dne 11.11.2015 17:18
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Saturnin napsal:
noel: co je to za informaci? poděl se jestli to není tajný
http://motointerc...-f5mc.html
Ne vůbec
Cenovka včetně dopravného necelých 140EUR......
Upravil DanielS dne 11.11.2015 18:23
Zdar... tak já se teda podělím o zkušenosti na toto téma. S kamošem jsme ve středu dopoledne v 8:30 objednali Interphone Fbeat tzn dvě sady. Zaplaceno kartou, okamžitá reakce ze strany prodejce, zboží na skladě a připraveno k vyzvednutí DHL-kem v Římě. DHL vyzvedla v 17:30 a doručeno do vlastních rukou druhý den, tj.ve čtvrtek v 13:30 v Praze. Podrobné a okamžité informace o pohybu zásilky na webu DHL. Fofr neskutečný, zboží bez poškození, vše funkční a my velmi spokojení. Za mě pohoda.
Vypadá pěkně a co reklamace ? Mám Interphone F4XT twin od Pardála taky za super cenu. Spokojený.... jen jsem řešil, že v letošních vedrech to nefungovalo, pokud jsem nechal helmu i 15 min položenou na motorce a sluníčku, ani restart nepomohl. V mírnějším podnebí to funguje dobře i v +5
všude dobře.....doma GSA
Reklamaci budu řešit, až to příjde v což nedoufám. Záruka je standartní, když tak jim to tam pošlu, což je jedna možnost. Druhá možnost je, že to pošlu kamošce do Říma a ona to tam s něma osobně vyřeší. Jinak mám taky sadu F4 ještě tu starší a jedna jednotka se mi letos nějak pokazila, respektive je problém v konektoru. Známej co dělá do elektorniky povídal, že se na to jukne a prej to pude spravit. Už to někomu dělal.
Upravil machane dne 04.12.2015 10:32
Jo, jo... jen pro baťoh, s tím to bylo kupovaný. Nemám potřebu se někde s někým vykecávat. A pokud by to byla potřeba, tak mám ještě jednu zbylou funkční F4...
Upravil machane dne 04.12.2015 10:56
Nemusí to být až zase tak moc pravda,protože já mám F3MC,kde to píšou taky (10 metrů) a mám vyzkoušeno,že to funguje na víc jak 300 metrů...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Nemusí to být až zase tak moc pravda,protože já mám F3MC,kde to píšou taky (10 metrů) a mám vyzkoušeno,že to funguje na víc jak 300 metrů...
Tak to by potom mohlo být i zajímavé, chtělo by to fakt vyzkoušet. Ještě jsem koukal na tu "offroad" verzi - osekaná od zbytečností (mp3, radio apod.) ale cena stejná jako u "plné" verze. Škoda.
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
machane napsal:
S kamošem jsme ve středu dopoledne v 8:30 objednali sme dvě sady. Zaplaceno kartou, okamžitá reakce ze strany prodejce, zboží na skladě a připraveno k vyzvednutí DHL-kem v Římě. DHL vyzvedla v 17:30 a doručeno do vlastních rukou druhý den, tj.ve čtvrtek v 13:30 v Praze. Podrobné a okamžité informace o pohybu zásilky na webu DHL. Fofr neskutečný, zboží bez poškození, vše funkční a my velmi spokojení. Za mě pohoda.
Ja som to mal tiež tak obdobne rychlo, až som nechapal ked mi volal kurier z DHL-ky že čo vlasne chce, nič som od nikoho tak skoro neočakavam! Za mňa jednoznačne šok v dobrom zmysle!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Docela rád bych pořídil intercom a to pouze pro spolujezdce na dovolenou, to znamená jednou nebo 2x do roka. Myslím že by mi stačil obyč drátový protože něco drahýho myslím ani nevyužiju. Nechce se mi do toho nacpat moc peněz spíše mi jde o spolehlivost, vím že ten drát je určité omezení ale to bych snad zkousnul. Co vy na to a máte nějaký tip. Díky za odpověď. J.C.
Já to koupil tady http://motointercom.eu/shop/cs/interphone-cellularline/43503-kompatibilni-cellularline-fbeat-interphone-bluetooth-double-f5mc.html
cenovka i s dopravou 3500,-, a dosah to má daleko větší než se udává.... za mě spokojenost.