Večer 26.11.2015 byla ukradena motorka BMW F800 GS z garáže v ulici K Červenému Kopci v Trutnově. Jakékoliv informace k nalezení motorky odměním. Informace lze podat na Policii ČR nebo na tel. 77717807. Přelakovaná ze šedivé na černo žlutou. SPZ 5H 7620 . VIN WB10219018ZT65181. r.v.2008.
Kague přiložený následující obrázek:
A co by jste jako chtěli? Slohli mu ji ze zamceny garaze. Zmeni se na tom neco, kdyz Vam napise, ze byla privarena ke kovadline a hlidal ji nasranej krokodýl? Masina je fuc a borec je nestastej, tak ci tak... :/
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
A co by jste jako chtěli? Slohli mu ji ze zamceny garaze. Zmeni se na tom neco, kdyz Vam napise, ze byla privarena ke kovadline a hlidal ji nasranej krokodýl? Masina je fuc a borec je nestastej, tak ci tak... :/
chtěli by jsme například se poučit z jeho nebo i jiných případů -jaké zabezpečení bylo překonáno ,jaký zabezpečení má (nemá) význam ,jak dlouho -pokud to ví (alespoň odnadem např policie) trvalo překonání zabezpečení atp-
pro nemálo lidí tu by to jistě bylo poučný aby se alespoň pokusili po těchto politování a odsouzeníhodných případech zrevidovat zabezpečení motorky svojí.
celkem prosté že
BURE napsal:
chtěli by jsme například se poučit z jeho nebo i jiných případů -jaké zabezpečení bylo překonáno ,jaký zabezpečení má (nemá) význam ,jak dlouho -pokud to ví (alespoň odnadem např policie) trvalo překonání zabezpečení atp-
pro nemálo lidí tu by to jistě bylo poučný aby se alespoň pokusili po těchto politování a odsouzeníhodných případech zrevidovat zabezpečení motorky svojí.
celkem prosté že
Já myslim, že šancí na pořádně zabezpečení moc neni. Pokud to nebudu mít v garáži, která je přilepená k baráku, zabezpečená alarmem, ev. kamerou a ještě mříží s několika zámky. A i tak bych si nemyslel, že je to 100%. Možná mít v motorce nějaké GPS, ale pokud si pro to půjde někdo kdo už je na to předem připraven (a to ten zloděj většinou je) tak asi ani to nepomůže.
Jak rika cvrnda, moc sanci nemas. Kdyz je to na objednavku (a to vetsinou je), tak Ti to cmajznou i s takovym zabezpecenim, jaky jsem popisoval vyse...
Upravil BURE dne 30.11.2015 17:09
Kecy hecy, jenom příklad pro pesimisty hore, kdyby měl v motorce schovanou EMU (nebo podobné zařízení), otřesové čídlo se otřese, náklonové čidlo se nakloní a EMA pošle sms na telefon, nebo volá, že se něco děje a každý ihned rychle vyběhne zkontrolovat moto, ale oni ti ****i jsou rychlí, určitá šance je, a to ještě nemít tři promile
JirkaHK napsal:
Kecy hecy, jenom příklad pro pesimisty hore, kdyby měl v motorce schovanou EMU (nebo podobné zařízení), otřesové čídlo se otřese, náklonové čidlo se nakloní a EMA pošle sms na telefon, nebo volá, že se něco děje a každý ihned rychle vyběhne zkontrolovat moto, ale oni ti ****i jsou rychlí, určitá šance je, a to ještě nemít tři promile
Naprosto souhlasím s předchozími příspěvky, že pořádně zabezpečit motorku prostě nejde. Třeba v sídlištní zástavbě pořád houkaj nějaký bezpečnostní zařízení a každýmu je o u zadku. Zabezpečení přes GSM je na prd, když u číňanů koupíš za pár stovek rušičku. Jedině hromadu řetězů a zámků.
Ale každý ráno motorku odstrojovat, to je pak horor.
Mam poradnej retezb pojisteni. Hold kdyz ji nekdo sebere bude to citelny jelikozbje vymazlena, ale diky pojisteni alespon bude na nakup dalsi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
na moji F800GS s limitem 300tis vcetne povineho ruceni a asistence je za 7000,- rocne
Čeština můj koníček
Já si ho nikdy neplatil, ale co jsem koukal na kalkulatory, tak na 1200gs to bude přes 13000 - .
Ja vždycky parkoval před barákem na chodníku a zatím jsem měl štěstí, nicméně asi už to pokoušet nebudu.
BURE napsal:
Znamenalo by to že asi nemá cenu pořizovat krokodýla. Nebudu sám kdo má moto v garáži a nechce o něj přijít, každý poznatek může být dobrý k tomu, aby se mě, nebo komukoli jinému nestalo to samé. Když se nešťastný majitel nijak nevyjádří, nic se neděje a nezbývá věřit že se dějí i malé zázraky a moto se vrátí.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
JirkaHK napsal:
mam v aute gsm alarm za 13 tis od Jablotronu a pred dvema mesicema mi ukradli obe detsky sedacky,auto se ozvalo az kdyz bylo po vsem,hned jak mi volalo jsem vykoukl z okna a nikdo u nej nebyl,udelali to v 8 vecer u autobusovy zastavky,proti profesionalum nemame sanci
schrek napsal:
na moji F800GS s limitem 300tis vcetne povineho ruceni a asistence je za 7000,- rocne
U koho jistíš? Mě teď pojišťovna pojistku zvedla (byť lehce) a to se mi moc nelíbí.
Kazdej rok se zveda cena POV, zalezi jestli mas plnej bonus nebo ne pak jo to vic nebo min citelne, navic v lonskem roce si rekli HASICI atd., aby dostavali vic penez kdyz jedou k havarkam, takze sla cena POV nahoru, u nekterych pojistoven az o 20% , u nektrych se to projevilo v loni u nekteryl letos a nektery pojistovny to rozmelnili do vice let, aby to nebylo tak markantni , jinak ja mam KOOP , nastaven jen jeden ridic, maximalni zabezpeceni , smluvni servis atd
Čeština můj koníček
jpbmw napsal:
mam v aute gsm alarm za 13 tis od Jablotronu a pred dvema mesicema mi ukradli obe detsky sedacky,auto se ozvalo az kdyz bylo po vsem,hned jak mi volalo jsem vykoukl z okna a nikdo u nej nebyl,udelali to v 8 vecer u autobusovy zastavky,proti profesionalum nemame sanci
Přesně tak! Zabezpecovat to ma cenu jen pro pojistovnu. Kdyz nemas pojistku proti kradezi, jsou to vyhozeny prachy...