Rafky maji silenou barvu kdo vi proc s nimi majitel hral. Mozna jen tunil. Urcite bych je dobre skontroloval. To same upevneni predniho blatniku je zvlastni. Mozna zase tuning. Kazdopadne je vybavena a urcite pekne udrzovana.
Upravil paja1 dne 29.11.2015 16:50
Pája
ten blatníček je Touratechkola origo. jedte se naní podívat a uvidíte na vlastní oči z fotek nepoznáš nic.
Upravil servisak dne 29.11.2015 17:18
... servis a diagnostika BMW Motorrad
paja1 napsal:
Rafky maji silenou barvu kdo vi proc s nimi majitel hral. Mozna jen tunil. Urcite bych je dobre skontroloval. To same upevneni predniho blatniku je zvlastni. Mozna zase tuning. Kazdopadne je vybavena a urcite pekne udrzovana.
paja1 napsal:
Tak to mám taky vytuňěný ráfky
Ne, vážně, ráfky i blatníček TT samozřejmě v pořádku.... A celkově myslím docela pěkná motorka za rozumný peníz.
MaO přiložený následující obrázek:
moto vypada hodne dobře a kromě přídavných světel má snad uplně maximální doplňkovou výbavu... Myslím že spoustu prodejců by motorku prodávalo tak s 50 000km. Jediné co je divné, že už se tahle motorka nabízí na internetu už několik měsíců a pořád ji nikdo nekoupil...
Počítej že budou v háji tlumiče.A je trošku škoda že není origo padací rám z Advika a ani kufru nejsou adv. Jinak se z fotek tváří hezky.Zajeďte na ní kouknout a uvidíte co a jak...
per aspera ad astra
jednosvíce, přelomový ročník, ABS bez posilovače, nejlepší ADV co se dá pořídit
K těm padákům, ano ADV padáky jsou nej, ale zase aspoň si nenatlučeš holeně...
Upravil VojtechPolicky dne 29.11.2015 21:43
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
kubas napsal:
Počítej že budou v háji tlumiče.A je trošku škoda že není origo padací rám z Advika a ani kufru nejsou adv. Jinak se z fotek tváří hezky.Zajeďte na ní kouknout a uvidíte co a jak...
Kubo a podle čeho soudíš, že budou v háji tlumiče ? Motorka je podle mě krásná a cena pěkná. GSA neznamená , že musí jezdit offro ( dnešní hit ) a musí mít nutně tlumiče za XX desítek tisíc nové, nejlépe TT či Ohlins. Já mám o 10 tis. najeto méně, tlumiče jsou v pohodě, kufry origo nejsou, Mám tam jiný pí..niny od TT a i od jiných, Motorka JE NAPROSTO funkční a pro mě nejlepší. Neprodávám...někdo by za ni nezaplatil co chci a jiný by možná jo, ale nechci já. Nikdo taky moc neřešil ty TOP výroční - model 1150 GSA ..od Boba či ostatních za 240. Bych to nekoupil, protože to udělá podle mě stejnou službu jako zrovna tento kousek, který nikde možná nejel po lesní cestě. Ale je to věc názoru.
všude dobře.....doma GSA
P.S. Nejde o to koupit tlumiče od TT nebo Öhlins... jde o to že origo tlumiče jsou ok.. ale v součtu vyjdou na stejné peníze jako "lepší" náhrady.... tak proč tam za ty stejné peníze nedat servisovatelné, plně funkční a nastavitelné tlumiče? :-)
Hele soudím to čistě podle nájezdu.Třeba se pletu..ale moje zkušenost je taková že v 75tis. byli moje tlumiče už nic moc. Jinak jasný,souhlasím že mít GSA hned neznamená jezdit s tím offroad..Ale na to konto jsem ani nic nepsal. Jen jsem reagoval na text v inzerátu že je moto v originálním stavu..ale zrovna ty padáky origo nejsou..tak se třeba někomu nelíbily nebo se někde sklouzla..
Jinak inzerát v pohodě.cena dobrá..
per aspera ad astra
Nemyslím to paušálně.. ale kdyby někdo najel 60 000 km na automobilových tlumičích - což vlastně na motorce typu GS jsou tak už je dávno mění ...
A pak u deset let staré moto?
Taky mám na mašině 60 000 a ty tlumiče jsou už na resp za hranicí životnosti, ale měnit je zatím nebudu, na silniční jezdění stačí ---
Hlavní věc je si toto uvědomit, ty tlumiče jsou K.O. ale svoji práci tak i tak udělají, sice rychlej odejdou, nesplní ji 100% ale udělají ji.
I origo tlumiče je možno v pohodě repasovat a kdo z těch fotek v inzerátu pozná, že u této motorky tomu tak ještě nebylo, tak je to u mě borec jaxviňa.
Upravil Sete dne 29.11.2015 22:52
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!