Ahoj, po pádu ze strže utrpěla moje motorka 1200GS r.v.2010 promáčknutí jednoho výfukového svodu. Potřeboval bych prosím poradit, kde se to dá opravit, nebo zda musím koupit nové. Našel jsme nějaké bez katalyzátoru, ale stojí 17 tis. a přemýšlím, zda se nadá ušetřit.
Předem moc děkuji.
Marek
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
díky chlapi.
Někdo mi říkal, že tím, jak se trubka po nárazu zúží, tak to má vliv na výkon.
Tak to tak nechci nechat.
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
kdyby jsi chtěl svody bez katu tak mal lehce jete remus svody jsou lehce škráble ale na 100% funkční ale muselo by se upravit přechod na přívěru mam je na rok do 2010 to je na jednovačku
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mjaklovsky napsal:
Ahoj, po pádu ze strže utrpěla moje motorka 1200GS r.v.2010 promáčknutí jednoho výfukového svodu. Potřeboval bych prosím poradit, kde se to dá opravit, nebo zda musím koupit nové. Našel jsme nějaké bez katalyzátoru, ale stojí 17 tis. a přemýšlím, zda se nadá ušetřit.
Předem moc děkuji.
Marek
Najdi někoho, kdo dělá z nerezem. Opravovali jsme to tak, že se proti "zbořenému" místu vyvrtala dírka (8,2mm) a přes ni se prostrčila kulatinka 8mm a promáčklé místo se zevnitř "vyklepalo". Dírka se potom zavařila nerezem, svár se přebrousil a celé se to přeleštilo.
Kdyby jsi chtěl svody bez katu, tak mám přímo na tvůj model úplně nové svody REMUS (nikdy nenamontované) - nechám je za 10000Kč (nové stály okolo 17000Kč).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...