Když otevřete [url]www.touratech.cz [/url] tak jsme dole na stránce udělali takovou řádku s malými obrázky populárních motorek. Když na ně kliknete, otevře se vždy ta příslušná část v online shopu s nastavením zobrazení na 96 výrobků na stránce, česká verze, seřazeno podle nejnovějších přidaných výrobků.
Takže ušetříte čas výběrem z vysouvacího seznamu značek motorek atd...
Aktuální pořadí je podle počtu zobrazení v našem shopu z první dva měsíce 2016 - to je důvod, proč je Honda na prvním místě, skutečně jí lidi vyhledávali víc než BMW...
TomasTT přiložený následující obrázek:
Tak pokud jdu na shop přes tento odkaz a obrázek BMW GS1200LC tak se nic nezobrazí...
Teda zobrazí nápis: V databázi nejsou žádné položky odpovídající výběru.
progranit napsal:
Tak pokud jdu na shop přes tento odkaz a obrázek BMW GS1200LC tak se nic nezobrazí...
Teda zobrazí nápis: V databázi nejsou žádné položky odpovídající výběru.
Opraveno, chyba se vloudila při kopírování odkazu vypadlo na konci číslo 4 a link nefungoval...
Jako že nakupuješ v Touratech v Drážďanech?
S tím nic nenaděláme, nižší DPH, doprava zadarmo - good luck.
Holanďani nakupují v Belgii, Slováci v Maďarsku... *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Schrečku dyk mě znáš jezdím skoro porád GG mám furt a ted už mám jen malou garageale tu už jsem začal řešit otevřu si muzeum moto v Září potom pozvu všechny na slavnostní otevření ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
TomasTT napsal:
Když otevřete [url]www.touratech.cz [/url] tak jsme dole na stránce udělali takovou řádku s malými obrázky populárních motorek. Když na ně kliknete, otevře se vždy ta příslušná část v online shopu s nastavením zobrazení na 96 výrobků na stránce, česká verze, seřazeno podle nejnovějších přidaných výrobků.
Takže ušetříte čas výběrem z vysouvacího seznamu značek motorek atd...
Aktuální pořadí je podle počtu zobrazení v našem shopu z první dva měsíce 2016 - to je důvod, proč je Honda na prvním místě, skutečně jí lidi vyhledávali víc než BMW...