Koupil jsem si tyhle pro R1150GS (ted nevim, zda se necim lisi, mrknu později) ale nakonec jsem je na moto nedal, lezi mi doma. Vypadaji pekne, ale na moto vyzkousene nemam.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
madmike83 napsal:
Koupil jsem si tyhle pro R1150GS (ted nevim, zda se necim lisi, mrknu později) ale nakonec jsem je na moto nedal, lezi mi doma. Vypadaji pekne, ale na moto vyzkousene nemam.
Tak kdyby to mělo stejný průměr řídítek jako na 1200 a měl jsi to na nic,pošli cenu do PM dík.
...mam tieto http://www.ebay.c...0837667967 naklonene cca pod 40° uhlom dozadu, konecne mi to vyriesilo problem s bolestou chrbta pri dlhych strekach...
Ta cina je kopie Rox Risers, mam je (origo ale to neznamena ze nevylezly ze stejny fabriky), jsou OK, akorat je opruz utahnout tu spodni klemu kdyz nad ni jsou riditka, priprav se ze budes rezat imbus.. V kombinaci s Wunderlich rychloupinkama je to dobra varianta pro rychlej prechod teren/silnice.
S tým utahovánim ma Plawa pravdu, utahujes len tými hornými srobami, keďže spodné zakrýva ta objímka pri nastavení do sklonu. Imbusovy problém som vyriešil použitím srobov z 12ky, ta už nemá imbus
Chlapi vypadá to super, a hlavně že Vám to funguje,já jsem byl taky zvědavý, jestli se to třeba nebude při nějakém větším zatlačení do řídítek v tom některém uchycení (jak je to tam ve dvou místech vlastně utažené) nějak otáčet, přece je to vlastně teď utáhnuto ve dvou místech?! Myslím tím v řídítkách a samotný ten náctavec v uchycení na těch brýlích .
A jak vyjdou hadice,přece je to o 5cm výše? Ale asi podle fotek to vypadá,že jsou dost dlouhé ?!
Zdeněk: musíš tam dať sroby, ktoré nestrhnes, dotiahnuť "na krv", pojazdit a znovu dotiahnuť. Ja som s nimi dal aj zopár krát držku v RO, aj nejaké skoky a nic sa nepohlo. Inak ak by Ti vychádzala krátka hadica, da sa to riešiť presunutim toho rozbočovača zpod mostíku vidly nad mostik, teda ak to tie hadice k strmenom dovolia. Ja mam pancierovky, takže neviem, a ten rozbočovač mám nad mostíkom koli 21" kolesu.
A mám tie origo Rox Risers, ten môj odkaz je len ilustračný z ebay, tak možno tam bude hrať aj úlohu drsnost povrchu tých čapov?
robi to aj SW Motech cize Sunmoto Brno, ak chces nieco necinske, ale tam je uz trochu ina cena...aj ked ja som za tie moje Rox Risers tiez dal cez 80€, netusim ci to nie je ten isty ako v mojom prvom odkaze z EBay, ale pre ten pocit.......predstava, ze mi ostanu riditka pri doskoku v ruke