Zdravím vás všechny .mám takový drobný problem kterej mě docela točí *pissed*
1.jde o to že mi nejde při vypnutím klíčku napětí do fid a pojistka to není tudíž nejdou hodiny nevíte v čem by mohl bejt problem ?
2.Rukojet plynu jde docela ztuha a hlavně se pomalu vrací ještě jsem to nerozebíral,ale asi pravděpodobně lanko a nebo muže bejt problem v ničem jinem ?
Předem dík za vaše rady a zkušenosti.
F 650 gs,R 1100 GS
Guly
ahoj tak stim FIDem ti neporadim,ale kámošovi to dělá přesně to samí,vždy když vypne kláček tak se mu to vypne,nevim jestli to třeba neni nějaká chyba ve spínačce a nebo jestli se vtom někdo nevrtal a schválně to tak nepřepojil třeba si někdo myslel že to žere moc baterku když mu to stojí,no stim plynem záleží taky jakej máš ročník tý 11náctky,to vedení plynu se měnilo tušim v roce 96 a od tý doby to má na každý straně jen jedno lanko ke klapce,ale do tá doby je na jedný straně lanko nějak zdvojený a udajně to bylo inovovaný že ty starší modely zlobily právě kuli nevracení plynu,já mam už ročník inovovanej a plyn mě jde víc ztuha než kámošovi co má ten starší model,měl sem tu svou kuli tomu taky jednou rozebranou a chtěl sem to celí prostříkat a skončil jsem u nějaký koštičky do který vede lanko od rukojeti a zní jdou dvě lanka ke klapkám a je to pod držákem baterky,tk sme to tam prostříkal a plyn se trochu zlechčil ale pořád to nejde nijak lehce,ale zvyk sem si na to a vrací se mě dobře,mam stim takhle najeto 25tkm a zatim žádnej problém asi sem ti nijak moc nepomoh
pokud tohle dela baterka, tak to uz asi bude mit problem nastartovat. taky jsem jezdil par tisic s takhle ztuhlym plynem ('94 a 100 tis. km), po vymene je to uplne jina motorka
Nad ničim nepřemýšlej a lanko kup nové, stojí asi 600 bez DPH. Mě se roztřepilo a během vteřiny zaseklo při offroadu... Měl jsem z prdele kliku, že ta břízka měla v prměru tak 4cm a že jsem ji trefil přímo kolem.. Nedovedu si představit co by se dělo ve městě *pissed* Podtrženo sečteno: co nejdřív vyměnit
Peacemaker napsal:
pokud tohle dela baterka, tak to uz asi bude mit problem nastartovat. taky jsem jezdil par tisic s takhle ztuhlym plynem ('94 a 100 tis. km), po vymene je to uplne jina motorka
Právě, že nastartovat šla, ale FID vypadával pořád po výměně vše OK
Remus511 napsal:
Nad ničim nepřemýšlej a lanko kup nové, stojí asi 600 bez DPH. Mě se roztřepilo a během vteřiny zaseklo při offroadu... Měl jsem z prdele kliku, že ta břízka měla v prměru tak 4cm a že jsem ji trefil přímo kolem.. Nedovedu si představit co by se dělo ve městě *pissed* Podtrženo sečteno: co nejdřív vyměnit
jo jo urcitě vymenit lanka a všechny!!!!!i od spojky!!!mam dojem ze mě to vyšlo snad 2400kč nebo tak nejak. ja je měnil jen tak preventivně a plinové sou tam 3 ale je to peknej voser hlavne tam ten bazmekt co je vyvedenej na obrazku