Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Přeci jen je to další zatížení nosného rámu budíků, někde jsem tady četl, že ten rám když se ještě víc zatíží tak má tendenci praskat.
[187.44Kb]
Upravil Kubrt dne 20.03.2016 21:45
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
cvrnda napsal:
Ty jo to už by na mně bylo moc velké monstrum.
No problém
Já jen, že jsem vloni taky řešil podobný způsob uchycení navigace jako Ty... Nakonec jsem to vyšmoulil takhle a funguje to parádně. ( Mám to takhle kvuli tankvaku)
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já to v podstatě vyřešené mám. Používám RAM na řídítkách, ale je to trochu mimo zorný úhel takže by se mi to na té palubce libilo víc.
cvrnda přiložený následující obrázek:
Jj, chapu. Ja vozil navi na hrazde na riditkach a taky mi vadilo, ze ji mam mimo zorny uhel. Na googlu jsem par fotek nasel, ale nakonec jsem to vyresil takhle...
cvrnda napsal:
Já to v podstatě vyřešené mám. Používám RAM na řídítkách, ale je to trochu mimo zorný úhel takže by se mi to na té palubce libilo víc.
Taky to tak mám. Naopak je to dle mě výhoda, že do toho člověk pořád nečumí jak když to má před sebou. Mrknu jen když nevím jestli jet doprava nebo doleva.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
cvrnda napsal:
Taky to tak mám. Naopak je to dle mě výhoda, že do toho člověk pořád nečumí jak když to má před sebou. Mrknu jen když nevím jestli jet doprava nebo doleva.
Na tom neco bude...
Ja pouzivam trekovou a tam je ten displej celkem malej.
Takze si rikam, ze mit lepsi na ocich, nemusim pak tolik tapat.
cvrnda napsal:
Na tom neco bude...
Ja pouzivam trekovou a tam je ten displej celkem malej.
Takze si rikam, ze mit lepsi na ocich, nemusim pak tolik tapat.
já mám gps map 78 a tá má taky malej displej, ale zase suprově čitelnej na slunci, takže do ní nemusím zírat. U dotykovky bych asi taky zvažoval jestli si to nedat přímo před sebe.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...